Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Επανειλημμένως το θέμα της ΔΟΥ των Κροκεών έχει απασχολήσει υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας της. Παρότι η ΔΟΥ Κροκεών με το άρτια εκπαιδευμένο και προσοντούχο δυναμικό της συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και στα οικονομικά του Κράτους, εν τούτοις υπάρχουν εισηγήσεις για το κλείσιμό της.
Είναι γνωστό ότι πρόκειται για την ιστορική ΔΟΥ της ευρύτερης περιοχής με

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΚΡΟΚΕΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην Καποδιστριακός Δήμος Κροκεών και συγκεκριμένα η Τ.Κ. Κροκεών βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικού ενδιαφέροντος της πολιτείας. Συγκεκριμένα φήμες ή πραγματικά γεγονότα αναστατώνουν την τοπική κοινωνία, χωρίς οι πολίτες να έχουν ουσιαστικό λόγο και ρόλο στις αποφάσεις που τους αφορούν.
Έτσι και το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κροκεών κατά την εκτίμηση υπηρεσιακών παραγόντων βρίσκεται στα πρόθυρα κλεισίματος.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για το ιστορικότερο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Η Δ./νση Αγροτικής Ανάπτυξης του Νομού Λακωνίας καλεί όλους τους μεταφορείς και τις μεταφορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ζωοτροφές να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία μας, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής για την απόδοση σχετικού κωδικού, σύμφωνα με τον Καν(ΕΚ) 183/2005.
Μετά την καταληκτική ημερομηνία της 30ης Μαρτίου 2011, θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε μεταφορά ζωοτροφών από ιδιώτες μεταφορείς ή μεταφορικές εταιρείες στις οποίες δεν έχει χορηγηθεί κωδικός εγγραφής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτημάτων εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών στο τηλέφωνο 2731093800 (εσωτ. 1100 και 1105).

Ε. Ν.
Ο Δ/ΝΤΗΣ
κ.α.α
Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Παλλακωνικός Σύλλογος Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας»

Ποια είναι τα ιστορικά ιδρυτικά μέλη του Παλλακωνικού;
Η δημοσίευση τον περασμένο μήνα της ανασκόπησης από την ιστορία του Παλλακωνικού Συλλόγου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και σχόλια. Προτάσεις για διορθώσεις και προσθήκες στο κείμενο ελήφθησαν από έναν αριθμό παλαιμάχων μελών και περιλαμβάνονται σε τροποποιημένο κείμενο που θα ξαναδημοσιευθεί κατά περίπτωση στο μέλλον.

Περαιτέρω σχόλια ζητούνται και είναι ευπρόσδεκτα. Πολύ θα εκτιμούσαμε αυτόπτες μαρτυρίες που θυμόσαστε από συγκεκριμένα γεγονότα και εκδηλώσεις σε όλο το ταξίδι του Παλλακωνικού.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΝΗΣΑ


Είναι φωτογραφίες στην περιοχή Πρόκου στα Τσίνησα
Σε βραχώδη ακτή κοντά στα τρία νησιά στην τοποθεσία Πρόκου,προσάραξε σήμερα Κυριακή η μηχανότρατα MIHAEL K. Από άγνωστη αιτία βρέθηκε η μηχανότρατα στα βράχια η όποια έσερνε την  καλάθα η οποία ήταν γεμάτη με αλιεύματα.Πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία η οποία καθορίζει το διαμέτρημα της καλάθας αλλά και την απόσταση αλιείας που είναι το 1 ναυτικό μίλι από την ακτή και βάθος άνω των 50 μέτρων. Στη περιοχή έσπευσε σκάφος του λιμεναρχείου Γυθείου όπου φωτογράφισε την τοποθεσία προσάραξης του αλιευτικού.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αρχίζουν οι διαδικασίες μετάταξης υπαλλήλων από τις Νομαρχίες στους Δήμους

Αρχίζουν οι διαδικασίες μετάταξης προς τους Δήμους, για περίπου 2.000 υπαλλήλους που σήμερα εργάζονται στις Νομαρχίες, σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Ντόλιου, μετά τη μικρή συμμετοχή στις εθελοντικές μετατάξεις. Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, το προσωπικό που υπηρετεί σε οργανικές μονάδες μετατάσσεται σε Δήμους στους οποίους περνούν και οι αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (π.χ. προσωπικό Πολεοδομιών). Οι υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά στο Δήμο της έδρας του νομού ή εντός των ορίων του νομού, ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι μετατάσσονται σε συναφείς κλάδους και ειδικότητες. Επίσης, οι υπάλληλοι που εργάζονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας μετατάσσονται με την ίδια σχέση εργασίας στο δήμο όπου λειτουργούσαν τα ΚΕΠ, ενώ στην ίδια διαδικασία μετάταξης περιλαμβάνονται και οι δόκιμοι υπάλληλοι, καθώς ο κλάδος Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών έχει προβλεφθεί αποκλειστικά και μόνο για τη στελέχωση των ΚΕΠ και το προσωπικό αυτό δεν θα μπορεί να απασχοληθεί σε αλλότρια καθήκοντα, όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο.πηγη

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο της αστυνομίας δύο ανήλικοι οι οποίοι είχαν διαπράξει κλοπές στη Γράμμουσα .
Συγκεκριμένα ύστερα από εντεταμένες έρευνες και πληροφορίες του ΑΤ Σκάλας κατάφεραν να εντοπίσουν δύο ανήλικους δράστες στο δ.δ.Γράμμουσας.Οι ανήλικοι δράστες είχαν διαπράξει το τελευταίο καιρό διαρρήξεις σε σπίτια στην Γράμμουσα. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερα μοτοποδήλατα τα οποία τα είχαν κλέψει  από την περιοχή μας.
  Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ευθύνονται και για άλλες κλοπές που είχαν σημειωθεί, τόσο στη Γράμμουσα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Δημάρχου Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη

«Μετά το πέρας των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, ο λαός μάς έδωσε την ξεκάθαρη εντολή διοίκησης του νέου διευρυμένου Δήμου Ευρώτα, με την ταυτόχρονη ανάληψη της μεγάλης ευθύνης για τη σωστή οργάνωση κι εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω θεσμού.Σε μια ευνομούμενη, δημοκρατική πολιτεία, σεβόμαστε τη βούληση και τις εντολές του λαού.
Καλό θα ήταν, η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση για δήθεν νοθεία και αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος να σταματήσει εδώ, για την ομαλή λειτουργία του Δήμου Ευρώτα.
Αναφαίρετο δικαίωμα η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Απαράδεκτη και ακατανόητη η ανάπτυξη παραφιλολογιών και η διάδοση ανυπόστατων πληροφοριών. Η δημιουργία πόλωσης δεν ωφελεί κανέναν.
Στόχος μας, η επικράτηση ομόνοιας, σύμπνοιας και συνοχής σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Ευρώτα, με την εποικοδομητική συνεργασία των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Προτεραιότητα και σκοπός μας, η ισχυροποίηση του Δήμου Ευρώτα και η ισόρροπη ανάπτυξη των πρώην Καποδιστριακών Δήμων».
Γιάννης Γρυπιώτης
Δήμαρχος Ευρώτα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το πέρας της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων για το Δήμο Ευρώτα και την επισφράγιση της νίκης υπέρ του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης καλεί τους δημάρχους των πρώην Καποδιστριακών Δήμων (Κροκεών, Έλους, Νιάτων και Γερονθρών) σε σύσκεψη, την προσεχή Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας.
Σκοπός της εν λόγω συνεδρίασης θα είναι η οργάνωση και η λειτουργικότητα του νέου διευρυμένου δήμου.
Ακολούθως παρατίθεται η σχετική δήλωση του κου Δημητρακόπουλου, πληρεξούσιου δικηγόρου του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»:

«Κατά την επίδειξη των ψηφοδελτίων των συνδυασμών «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», που έλαβε χώρα την 23η και 24η Νοεμβρίου στο Πρωτοδικείο Σπάρτης, δεν παρατηρήθηκαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», του οποίου ηγείται ο κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, που να έχουν νομικά ελαττώματα. Τουναντίον, ένα (1) ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» προσμετράται στην εκλογική δύναμη του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
Όσον αφορά στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο η δικαστική αντιπρόσωπος παρέλειψε, εκ παραδρομής, να υπογράψει το σύνολο των ψηφοδελτίων, το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έχει αμετακλήτως κρίνει ότι, αυτό δεν επηρεάζει το κύρος της εκλογικής διαδικασίας και την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων, γιατί η ως άνω δικαστική αντιπρόσωπος έχει νομοτύπως υπογράψει τα εκλογικά βιβλία, όπου καταγράφονται τα ψηφοδέλτια.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ».

Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Δικηγόρος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ

Σκάλα 24 Νοεμβρίου 2010
Προς
1.ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ
κο ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟ
2.ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΟΥΣ
κο ΜΑΝΩΛΑΚΟ ΜΙΧΑΗΛ
3. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΡΟΚΕΩΝ
κο ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
4. ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΑΤΩΝ
κο ΝΤΟΒΟΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκάλας, σε σύσκεψη με θέμα τη λειτουργία και οργάνωση του νέου Δήμου Ευρώτα.

Ο εκλεγείς Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα
Γρυπιώτης Ιωάννης

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ :ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακαταμέτρηση του συνόλου των ψηφοδελτίων, ο συνδυασμός «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φίλιππα Πήλιουρα, προτίθεται να προσφύγει στο Εκλογοδικείο (Διοικητικό Δικαστήριο Τριπόλεως) , θεωρώντας απολύτως ικανοποιητικά τα στοιχεία που προέκυψαν από την όλη διαδικασία.

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΕΒ ΣΚΑΛΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Έχοντας υπ όψη: 1) Το από 13-9-59 Β.Δ « Περί Οργανισμών Ε.Β» όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Β.Δ 195/ 28-5-63. Το με αριθ.10 άρθρο του καταστατικού του Τ.Ο.Ε.Β Τρινάσου 3) Την με αριθ.12/ 22-11-2010 απόφαση του Δ.Σ του Τ.Ο.Ε.Β Τρινάσου .

Κ α λ ο ύ μ ε

Τους κτηματίες της περιοχής Σκάλας Μέλη του Οργανισμού σε Τοπική Συνέλευση στα Γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β Τρινάσου στη Σκάλα την 13 Δεκεμβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 π.μ για την εκλογή 34 αντιπροσώπων και 17 αναπληρωματικών για την Γενική συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β Τρινάσου.
Τα Μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα εκλογής ως αντιπρόσωποι στη Γενική συνέλευση πρέπει να υποβάλλουν δήλωση στον Οργανισμό μέχρι την 6-12-2010 και να έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους .
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα χωρίς άλλη πρόσκληση στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων Μελών.
Κοιν: Δ/νση Ε.Β Σπάρτη
 Ο Πρόεδρος
ΛΙΛΑΚΟΣ ΕΥΘ.

Κατοχυρώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών,νικητής των εκλογών ο Συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απερρίφθη η ένσταση κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου στο Δήμο Ευρώτα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών παραμένει ως έχει, με δήμαρχο Ευρώτα τον κ.Γιάννη Γρυπιώτη.

Εκδικάζεται η ένσταση για τις εκλογές στον δήμο Ευρώτα

Συζητήθηκε χθες και συνεχίζεται και σήμερα στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σπάρτης, η ένσταση κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου στο Δήμο Ευρώτα.
Η ένσταση αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου Ευρώτα και την κατακύρωσή του από το πρωτοδικείο Σπάρτης.
Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοδικείου,ο συνδυασμός του κ. Γιάννη Γρυπιώτη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ευρώτα, έλαβε 5.644 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός του Φίλιππα Πήλιουρα έλαβε 5.633 ψήφους,με διαφορά 11 ψήφων. Έτσι με βάση το αποτέλεσμα, Δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο κ. Γρυπιώτης.
Η ένσταση κατατέθηκε από τον κ. Πήλιουρα λόγω της μικρής διαφοράς ψήφων και ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων όπως από το νόμο δικαιούται.
Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφορία κατά την χθεσινή επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων κατοχυρώθηκαν δύο ψηφοδέλτια στον συνδυασμό του Γιάννη Γρυπιώτη.
Η ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Φίλιππος Πήλιουρας στον fly

Στον αέρα του fly βρέθηκε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο νυν δήμαρχος Γερονθρών και πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Φίλιππος Πήλιουρας, θίγοντας φυσικά το ζήτημα που προέκυψε στο δήμο Ευρώτα από τα αποτελέσματα των εκλογών και την οριακή νίκη του Γιάννη Γρυπιώτη.

Αρχικά, ο κύριος Πήλιουρας ξεκαθάρισε πως όταν υπάρχει οριακό αποτέλεσμα στις εκλογές όλα είναι ανοιχτά. Κατόπιν, υπεραμύνθηκε του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προχωρήσει σε ένσταση και αποκάλυψε πως από σήμερα ξεκινά η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων αλλά και του ελέγχου των πάντων! Δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο δημαρχιακός θώκος δεν είναι αυτοσκοπός για τον ίδιο και υπογράμμισε πως δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον κύριο Γρυπιώτη και να είναι στην πρώτη γραμμή γα το καλό του τόπου, αν φυσικά αποδειχθεί πως ο κόσμος ήθελε όντως τον νυν δήμαρχο Σκάλας για επικεφαλής του διευρυμένου δήμου Ευρώτα.

Ο κύριος Πηλιουρας καταπιάστηκε και με το θέμα των απορριμμάτων και ισχυρίστηκε πως σε μερικά ζητήματα αδικήθηκε. Στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή του Περιφερειακού σχεδιασμού κάθε πέντε χρόνια και τόνισε πως το ιδανικό θα ήταν μία επικαιροποίηση ή βελτίωσή του.

Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ αναφέρθηκε και στο σύστημα Σούκου, το οποίο "αν πληροί τις προϋποθέσεις και αντέξει στο χρόνο τότε θα έχουμε λύσει το πρόβλημά μας". Στην αντίθετη περίπτωση ο κύριος Πήλιουρας λέει "ναι" στο νέο περιφερειακό σχεδιασμό αλλά υπό τις εξής προϋποθέσεις:

1. Να διερευνηθούν κι άλλες περιοχές

2. Να συμμετάσχει στη μελετητική ομάδα και τεχνικός του Φορέα.

3. Να γίνουν σεβαστές οι παράμετροι του σχεδιασμού

4. Να υπάρξει η μέγιστη κοινωνική συναίνεση.πηγη

14 Νοέμβρη: Η βραδιά με τους δυο δημάρχους!!!!

Δείτε και ακούστε τα βίντεο από την βραδιά των επαναληπτικών εκλογών από τον ΕΛΛΑΔΑ ΤV.
Ήταν η βραδιά θρίλερ που τα είχε όλα. Η αγωνιά για την ανάδειξη νέου δημάρχου Ευρώτα, έως και την τελευταία στιγμή να είναι στήθος με στήθος.
Είναι η βραδιά με τους δυο δημάρχους μέσα στον ίδιο δήμο.
Είναι η βραδιά με τους δυο πανηγυρισμούς και με τις δυο πίκρες.
Επειδή τα γραπτά μένουν και τα λόγια φεύγουν, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για ποιος ήταν ο βασικός υπαίτιος για το αλαλούμ εκείνης της βραδιάς.
Το πρώτο βίντεο είναι οι εξηγήσεις που έδωσε ο διευθυντής του σταθμού κ. Φελούρης, το δεύτερο είναι η νίκη Πήλιουρα, και το τρίτο η νίκη Γρυπιώτη.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Οι Σταυροί των Υποψηφίων στο Δήμο Ευρώτα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ  
Δεντάκου Ελένη 1071 
Μένεγας Σωτήριος 1034
Λυμπέρης Παναγιώτης 986
Τσιμπίδης Γεώργιος 725
Πολολός Παναγιώτης 724
Διαμαντάκος Δημήτριος 705
Παπαχρήστου Ευθύμιος 691
Ραγιά Χαραλαμπία 620
Παναγιωτακάκος Ηλίας 571
Βέρδος Δήμος 519
Βολάκου Δούνια Ελένη 510
Μπαλαμπάνος Βασίλειος 504
Αγρανιώτης Πέτρος 494
Πλατανίτης Ιωάννης 485
Αλεξανδράκος Γεώργιος 477
Γκουβούση Κρητικάκου Αργυρώ 475
Κορμπάκη Μπουζάνη Μαρία 453
Αϊβαλιώτης Δημήτριος 452
Κουλούβαρης Θεόδωρος 451
Σταμογιάννος Θεόδωρος 437
Καραμίχα Ιωάννα 429
Χριστάκος Αντώνιος 423
Μπόλλας Βασίλειος 393
Παυλάκης Παναγιώτης 381
Σάκκαρη Ιωάννα 378
Αλεξανδρής Ευθύμιος 358
Μάντης Γεώργιος 320
Ζώταλης Θεόδωρος 314
Κοτσώνης Πανγιώτης 310
Καρυτιανός Στάυρος 306
Μαχαίρας Δημήτριος 299
Ψιλακάκος Παύλος 299
Γραμματικάκης Νικόλαος 293
Αναστασάκος Γεώργιος 260
Χρήστου Μιχαλούτσου Νικολλέτα 257
Δανάς Γεώργιος 227
Πιερράκος Ηλίας 199
Μπόκος Κωνσταντίνος 176
Ρήγας Παναγιώτης 164
Αντωνίου Δημήτριος 153
Μανούσος Αθανάσιος 106
Λεπενιώτη Θεοδώρα 3
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ
Μυλωνάκου Μεταξία 753
Μοτσάκος Νικόλαος 658
Σούμπασης Γεώργιος 619
Μαστογιαννάκος Παναγιώτης 609
Γλεντζές Βασίλειος 540
Τσίπουρας Χρήστος 519
Σαρρής Γεώργιος 504
Γεωργοστάθης Μιχαήλ 498
Κατσάμπης Γεώργιος 472
Γεωργοστάθης Παναγιώτης 464
Παπαγιανοπούλου Παναγιώτα 450
Τραϊφόρος Αργύριος 429
Γιαννακάκος Παναγιώτης 405
Αργυρίου Παναγιώτης 382
Βλάχος Γεώργιος 379
Γουρδομιχάλης Χρήστος 369
Πετροπούλου Γκαμουλάκου Παρ. 347
Γρηγοράκος Πέτρος 346
Ψιλακάκος Παύλος 307
Μπένος Χρήστος 293
Γκιώνης Παναγιώτης 292
Αγγελέτου Ολυμπία 291
Κρητικάκος Νικόλαος 258
Σταματάκος Παναγιώτης 246
Σπανός Κυριάκος 242
Κουτσοβασίλης Παναγιώτης 241
Καραχάλιος Δημητριος 238
Αποστολάκος Ιωάννης 234
Βλάχος Ιωάννης 233
Βασιλακάκος Δημήτριος 228
Γρηγοράκος Γεώργιος 214
Σπανός Κωνσταντίνος 201
Καλογεράκος Βασίλειος 179
Κώνστα Ελένη 174
Σερεμέτη Αλεξάνδρα 163
Δασκαλάκης Εμμανουήλ 159
Χιώτη Ευρυδίκη 145
Λακιώτης Αθανάσιος 133
Γεωργαντώνη Αικατερίνη 113
Κωνσταντίνου Παναγιώτης 106
Κλάψης Γεώργιος 97
Κοτσώνη Κοκκόλη Μαρία 87
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ

Χούμπαυλη Παναγιώτα 195
Σκεύου Παναγιώτα 190
Οικονομάκος Θεόδωρος 175
Χριστοφιλάκη Ειρήνη 169
Χριστάκης Στάυρος 139
Βαρελάς Παναγιώτης 136
Μπόκος Μιχαήλ 123
Καραμπούκαλου Αρετή 122
Μανωλάκος Γεώργιος 111
Κοκκόλη Αναστασία 102
Βαρελά Μυλωνά Άννα 100
Γεωργόπουλος Ιωάννης 100
Κυλάκος Γεώργιος 94
Λάτσης Γεώργιος 86
Κοντογιάννη Λεοντακιανάκη Αντων. 80
Σταθάκης Ιωάννης 72
Λύσσαρης Νικόλαος 69
Τζαμουρή Ελένη 66
Σταματάκος Κωνσταντίνος 63
Χριστινάκης Ιωάννης 63
Μπραντίτσας Χρήστος 60
Χριστάκος Κων/νος 56
Γορανίτου Ελένη 51
Στάππας Δημήτριος 51
Λάμπρος Ευάγγελος 50
Σίμος Παναγιώτης 49
Δρακουλάκος Ιωάννης 48
Κυριακάκου Μαρίκα 48
Δημητρόπουλος Στυλλιανός 45
Καλαϊτζής Κων/νος 45
Ροζακλής Νικόλαος 42
Μηλασίδη Αντωνία 35
Παντελεάκης Βασίλειος 31
Δημάκος Κωνσταντίνος 28
Διακαιάκου Χρυσούλα 27
Μαρουδάς Χρήστος 21
Χαραμής Ιωάννης 20
Πυκνή Ταβουλάρη Πηνελόπη 18

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οι εκλεγέντες υποψήφιοι στη περιφέρεια Πελοποννήσου  στο νομό Λακωνίας είναι οι ακόλουθοι:
Από το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη:Ποσοστό 52,53%
  1. Χαράλαμπος Σκούρος 
  2. Γιώργος Πουλοκέφαλος 
  3. Σπύρος Φλώρος 
  4. Ηλίας Στρατηγάκος
  5. Βαρβάρα Αλοιμόνου-Βελδέκη.
Από το συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου:Ποσοστό 47,47%
  1. Παναγιώτης Φαρλέκας 
  2. Ηλίας Κανελλάκης 
  3. Γιώτα Στέρπη

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται με τις εκλογές στο δήμο Ευρώτα.
Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής που ανέδειξε  τον συνδυασμό  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  με 11 ψήφους διαφορά, έρχεται και νέο θρίλερ με την κατανομή των εδρών.
Υπάρχουν τρία  σενάρια για τις έδρες του Δήμου Ευρώτα
1ο Σενάριο.
Δημος                        ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ     ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ      ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ
ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ                  0                      3                               0
ΕΛΟΥΣ                             4                      4                              1
ΝΙΑΤΩΝ                            2                      1                              0
ΚΡΟΚΕΩΝ                       3                      1                               0
ΣΚΑΛΑΣ                           7                      1                              0

2ο Σενάριο

ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ                  1                       2                             0
ΕΛΟΥΣ                             4                       4                             1
ΝΙΑΤΩΝ                            2                       1                             0
ΚΡΟΚΕΩΝ                       3                        1                            0
ΣΚΑΛΑΣ                           6                        2                            0

3ο Σενάριο.


ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ                  1                         2                            0
ΕΛΟΥΣ                             5                         3                            1
ΝΙΑΤΩΝ                           1                         2                            0 
ΚΡΟΚΕΩΝ                       3                         1                            0
ΣΚΑΛΑΣ                          6                          2                           0
 
Προσοχή, οι έδρες  που αναγράφουμε είναι ανεπίσημες, οι επίσημες  έδρες αναμένονται από Δευτέρα, από το πρωτοδικείο Σπάρτης .
Επίσης από ανεπίσημες  πληροφορίες που έχουμε, έχουν γίνει ενστάσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Ευρώτα.

Τι ειναι παγκοσμιοποιηση;

EΡΩΤΗΣΗ:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ DIANNA
ΕΡΩΤΗΣΗ :
ΓΙΑΤΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ,
ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ,
ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ,
ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΒΕΛΓΟΣ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟ ΟΥΙΣΚΙ.
ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ,
ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!
ΤΟ E-MAIL ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ BILL GATES,
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΗΣ IBM,
ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΠΟ TAIWAN, ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ MONITOR
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗΣ,
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΙΝΔΟΙ
ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!....

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ANTIΣΤΑΣΗΣ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 θα γίνει ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης και επιμνημόσυνη δέηση για τους 118 εκτελεσθέντες στο Μονοδένδρι από τα στρατεύματα κατοχής.
Προβλέπονται οι κατωτέρω εκδηλώσεις:
Γενικός Σημαιοστολισμός Δημοσίων , Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και κατοικιών από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου 2010.
Φωταγώγηση Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων , Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
Ώρα 10.25 Τέλος προσέλευσης των επισήμων στο Μητροπολιτικό Ναό.
Ώρα 10.30 Τέλεση Μνημοσύνου στο Μητροπολιτικό Ναό. Θα ακολουθήσει ομιλία από την κα Ελένη Πλειώτα - Δικηγόρος.
Μετάβαση στο Ηρώο των 118 εκτελεσθέντων στο Μονοδένδρι.
Ώρα 11.55 Τέλος προσέλευσης επισήμων στο Ηρώο των 118.
Ώρα 12.00 Επιμνημόσυνη δέηση. Προσευχή από τη Φιλαρμονική του Δήμου Σπαρτιατών. Ομιλία από εκπρόσωπο των τοπικών Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Προσκλητήριο εκτελεσθέντων
Κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.
1)Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων 2) Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Λακωνίας 3) Νομάρχη Λακωνίας 4)Δήμαρχο Σπάρτης 5) Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας 6) Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 7) Πρόεδρο Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου Νομού Λακωνίας 8) Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λακωνίας 9) Εκπρόσωποι των παραρτημάτων των Αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό Λακωνίας (ΠΕΑΕΑ, ΠΣΑΕΕΑ & ΠΟΑΕΑ) 10)Εκπροσώπους Νομικών Προσώπων 11) Εκπροσώπους Κομμάτων 12) Εκπροσώπους των Πολιτικών Νεολαιών. 13)εκπρόσωπος οικογενειών των εκτελεσθέντων
Τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμή και μνήμη των ενδόξων νεκρών.
Εθνικός Ύμνος.
Σε όλες τις ανωτέρω εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί και να χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος , καθώς επίσης παρακαλούνται να παρευρεθούν οι συγγενείς των θυμάτων οι κ. κ. Βουλευτές Νομού, οι Στρατιωτικές , οι Δικαστικές , οι Πολιτικές και οι Αστυνομικές Αρχές.
Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: την τέλεση Μνημοσύνου η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και την Τάξη γενικά η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Τελετάρχες ορίζονται ο κος Γεώργιος Σμυρνιός υπάλληλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και η κα Έλενα Λαμπροπούλου υπάλληλος του Δήμου Σπάρτης.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ

Στη Σκάλα η ειδική τελετή του «Λυκούργου» Απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων

Στη Σκάλα θα φιλοξενηθεί φέτος η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συνδέσμου των Απανταχού Λακώνων «Ο Λυκούργος», με την οποία επιβραβεύονται οι προσπάθειες των αριστούχων μαθητών του νομού μας
  Την  Κυριακή 21/11, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας, ο σύνδεσμος σε συνεργασία με τον οικείο δήμο, θα βραβεύσει, βάσει των πανελληνίων εξετάσεων 2009-2010, όλους τους αριστεύσαντες αποφοίτους των λυκείων της Λακωνίας και του Λυκείου Καρδαμύλης.
  Επίσης θα βραβευθούν οι λάκωνες απόφοιτοι που διακρίθηκαν κατά την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και ειδικότερα οι πρωτεύσαντες μεταξύ των λακώνων στις σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Νομικής, Φιλολογίας, Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Γεωλογίας, Φυσικής και Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ-Σχολή Δοκίμων-Σχολή Ικάρων).
  Όπως κάθε χρόνο, η βράβευση περιλαμβάνει την απονομή τιμητικού διπλώματος, ως και διαφόρων κατά περίπτωση χρηματικών βραβείων, αναλόγως τις δυνατότητες του συνδέσμου και τις επιλογές των χορηγών.
  Η τελετή θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί με τον ακάθιστο ύμνο και άσματα από την Εκκλησιαστική Χορωδία.
  Μετά το καλωσόρισμα από τον οικοδεσπότη δήμαρχο κ. Γιάννη Γρυπιώτη και την εισήγηση του προέδρου του συνδέσμου κ. Παντελέοντος Παντελεάκη, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο νομάρχης κ. Κώστας Φούρκας και οι παρόντες λάκωνες βουλευτές.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις ενέργειες του συνδέσμου σχετικά με την μεταφορά του αγάλματος του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, σε σημείο της νέας εθνικής οδού.
  Στη συνέχεια την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο εκπρόσωπος του ΕΕΣ, αντιπρόεδρος κ. Εμμανουήλ Σιγουράκος, η πρόεδρος της Παλλακωνικής Ένωσης κ. Ειρήνη Αντωναράκου-Μουσταφέλου, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο χειρουργός-οφθαλμίατρος, διδάκτωρ του Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευθύμιος Γκουλιώνης.
  Η απονομή βραβεύσεων και τιμητικών διακρίσεων θα γίνει στις 12.50 και η τελετή θα κλείσει με τον εθνικό ύμνο.
  Η όλη εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση που θα παραθέσει ο δήμαρχος του οικείου δήμου κ. Γιάννης Γρυπιώτης.πηγη

Γενική διακοπή ρεύματος.

Γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/11/2010 λόγω πραγματοποίησης τεχνικών εργασιών.Η διακοπή θα διαρκέσει από τις 7:00 έως και τις 11:00 το πρωί, και οι περιοχές που θα είναι χωρίς ρεύμα είναι οι εξής:
Ποταμιά,Γοράνοι,Βασιλάκι,Πετρίνα,Άρνα,Αιγιαί,Πλάτανος,Λευκόχωμα, Δαφνί, Κροκεές, Στεφανιά, Σκάλα, Λεήμονας,Μυρτιά, Περιστέρι, Γράμμουσα, Έλος, Αστέρι, Γύθειο, Μαυροβούνι, και η περιοχή της Μάνης.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της Σπάρτης, ενημερώνει ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πριν από την αναγραφόμενη ώρα, οπότε και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πρέπει να αποφεύγετε η επαφή με αγωγούς που βρίσκονται στο έδαφος διότι υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής των συντάξεων του ΟΓΑ από 1ης Ιανουαρίου 18/11/10

Μέσω ΕΛΤΑ ή σε κάποια από τις εμπορικές τράπεζες θα λαμβάνουν από την 1η Ιανουαρίου 2011 τα χρήματά τους οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ.
Το νέο καθεστώς καταβολής των συντάξεων έρχεται ως αποτέλεσμα του νέου ασφαλιστικού νόμου (ν.3863/2010) που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι και δίνει τη δυνατότητα στο δικαιούχο να επιλέξει ο ίδιος τον πιστωτικό φορέα στον οποίο θα εμπιστευτεί τη διακίνηση της σύνταξής του.
Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 40 του ασφαλιστικού νόμου προβλέπει ότι από το νέο έτος η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ θα γίνεται υποχρεωτικά με πίστωση λογαριασμών πληρωμών τραπέζης ή ΕΛΤΑ.
Ο δικαιούχος θα διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει ο ίδιος το τραπεζικό ίδρυμα της επιλογής του- σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα όπου το προνόμιο αυτό είχαν μόνο τα ΕΛΤΑ και, κατ’ επέκταση, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κάτι που σημαίνει ότι το «παιχνίδι» ανοίγει πλέον και για τις υπόλοιπες τράπεζες, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι δυνατότητες επιλογής του συνταξιούχου.
Σε κάθε περίπτωση, ο συνταξιούχος απαλλάσσεται από την υποχρέωση φυσικής παρουσίας για την είσπραξη της σύνταξής του, όπως και από την σχετική γραφειοκρατία.
Τι πρέπει να κάνει ο συνταξιούχους
Η υπαγωγή στο νέο καθεστώς γίνεται μέσω των εντύπων (απογραφικό δελτίο και σχετικά έντυπα) τα οποία έχουν ήδη λάβει ή θα λάβουν άμεσα οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ στο πλαίσιο της διαδικασίας της απογραφής των συνταξιούχων. Τυπικά, μάλιστα, η απογραφή ξεκίνησε από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2010. Μέχρι την ημερομηνία αυτή ο συνταξιούχος του ΟΓΑ θα πρέπει να έχει δηλώσει τον φορέα μέσω του οποίου επιθυμεί να λαμβάνει τη σύνταξή του.πηγη

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» σχετικά με τα διακινούμενα σενάρια θέλουμε να δηλώσουμε ότι:
1. Οι εκλογές των δύο γύρων ανέδειξαν επίσημα από το Πρωτοδικείο Δήμαρχο Ευρώτα τον Γιάννη Γρυπιώτη και πλειοψηφούσα παράταξη την «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
2. Η καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτοποίησε τα αποτελέσματα των δικαστικών αντιπροσώπων με τα ψηφοδέλτια.
3. Θεμιτή και δημοκρατική η όποια διαδικασία προβλέπεται από τους νόμους και τις κείμενες διατάξεις την οποία ακολουθεί ο κ. Φ. Πήλιουρας και ο συνδυασμός του.
4. Αθέμιτη όμως η παραπληροφόρηση, η διακίνηση σεναρίων για δήθεν αλλαγές αποτελεσμάτων είναι σίγουρο ότι κινούνται στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας.
5. Λανθασμένη η βιασύνη πανηγυρισμών και διαγγελμάτων για Δήμαρχο που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν τα επίσημα αποτελέσματα.
6. Κατανοητή η προσωπική και η πολιτική πικρία για το πραγματικό και επίσημο αποτέλεσμα που ανέδειξε Δήμαρχο τον Γιάννη Γρυπιώτη.
7. Ακατανόητη η συντήρηση ενός διχαστικού και γηπεδοποιημένου κλίματος περί δήθεν μεγαλοδικηγόρων που καταφθάνουν στη Λακωνία για να «αλλάξουν το αποτέλεσμα». Πρέπει επιτέλους να κατανοηθεί ότι η ψήφος των πολιτών δεν είναι πολιτικό ακορντεόν για να ανοιγοκλείνει κατά τις επιθυμίες τους.
8. Καλούμε τους άλλους δύο συνδυασμούς που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές για συνεργασία και συνεννόηση. Καλούμε τους άλλους δύο συνδυασμούς για αποδοχή του δημοκρατικά νομιμοποιημένου αποτελέσματος.
9. Είναι ώρα πλέον των πολιτών
Είναι ώρα των συνεργασιών
Είναι ώρα του προγραμματισμού
Είναι ώρα των υπερβάσεων και των μεγάλων αποφάσεων.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς όλους ανεξαρτήτως τους συμπολίτες μας για ένα Δήμο Ευρώτα Σύγχρονο, Προοδευτικό, Δημιουργικό, Δημοκρατικό, και Αναπτυξιακό.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Νικητής αναδείχθηκε και επίσημα από το πρωτοδικείο Σπάρτηςο συνδυασμός  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Γιάννη Γρυπιώτη με ποσοστό 50,05%.
Το υπενθυμίζω ξανά, γιατί ορισμένοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ότι οι εκλογές είναι άκυρες ,ότι την Κυριακή θα πάμε πάλι να ψηφίσουμε ,ότι σε είκοσι μέρες θα είναι άλλος δήμαρχος κλπ.
Έψαξα όλες αυτές τις μέρες να βρω ένα εκλογικό αποτέλεσμα που να ανατρέπει το 50.05% στο Δήμο Ευρώτα και δεν βρήκα πουθενά.
Το αποτέλεσμα της νομαρχίας Λακωνίας και του υπουργείου Εσωτερικών δίδουν 50,05%.
Τα έχουν βάλει με την νομαρχία ότι άλλαξε το αποτέλεσμα των εκλογών και ότι σε πρώτη ανακοίνωση της νομαρχίας έβγαζε νικητή τον κ. Πήλιουρα με διαφορά έξι ψήφων.
Επίσης με το τηλεοπτικό κανάλι ΕΛΛΑΔΑ TV γιατί στην ζωντανή εκπομπή που είχε ο κ.Φελούρης είπε ότι νικητής των εκλογών είναι ο κ. Πήλιουρας και στη συνέχεια βγήκε στον αέρα ο κ. Πήλιουρας και είπε ότι είναι ο νικητής των εκλογών και ο κ. Φελουρης του έκανε την εξής ερώτηση που άκουσα και εγώ ο ίδιος, που σας βρίσκω αυτή τη στιγμή ;και απαντάει : είμαι καθοδόν και πάω στα εκλογικά κέντρα Βλαχιώτη και Σκάλα. Στη συνέχεια ρωτάει ο κ Φελούρης, είσαστε σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα ότι είστε δήμαρχος Ευρώτα; και απαντάει ο κ. Πήλιουρας: αν δεν ήμουν σίγουρος κ.Φελουρη δεν θα κατέβαινα αυτή τη στιγμή στο Βλαχιώτη και στη Σκάλα και κρατώ καλά στα πόδια μου. Στη συνέχεια ο Κ. Πήλιουρας ευχαρίστησε του δημότες που τον ανέδειξαν για δήμαρχο κλπ.Θα ήταν καλό να ξαναπαίξει το βίντεο  εκείνης της βραδιάς για να αποκατασταθεί η αλήθεια .
Την βραδιά εκείνη προσπαθούσαμε μαζί με τον Ηλία τον Παρασκευοπουλο να βρούμε μια άκρη για το αποτέλεσμα των εκλογών καθώς ακούγαμε τους πανηγυρισμούς των ψηφοφόρων του κ. Πηλιουρα από την άλλη τον πανηγυρισμό του κ. Γρυπιώτη και ο πίνακας ο δικός μας έλεγε άλλα. Το τελικό ανεπίσημο αποτέλεσμα που βγάλαμε εκείνη τη βραδιά μέσα σε τόση σύγχυση ήταν 13 ψήφους υπέρ του κ Γρυπιώτη.
Μετά από όλα αυτά ας  σταματήσουν ορισμένοι να παραπληροφορούν τον δημότη, και να δημιουργούν εντάσεις και διχασμό των πολιτών.
Φτάνει πια οι δημότες πρέπει να βρουν την ηρεμία τους, αρκετή πίεση δέχθηκαν αυτό το καιρό.
Αν δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα ο κ. Πήλιουρας και  αν έχει βάσιμες υποψίες ότι έχει γίνει νοθεία και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα ας βγει επίσημα στον κόσμο και να μας πει τι ακριβώς έχει συμβεί, για να έχουν οι δημότες μια σαφή εικόνα και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.
Ίσως και σήμερα δώσουμε τα επίσημα αποτελέσματα των σταυροδοσιών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ευρώτα.
Επειδή έχουν γίνει πολλά σχόλια με τις εκλογές και όλοι τοποθετούνται ανώνυμα και πίσω από την ανωνυμία τους, εκφράζουν την εμπάθεια και τα προσωπικά τους με τις εκλογές, από εδώ και πέρα όποιο σχόλιο είναι  ανώνυμο, δεν θα δημοσιεύεται.
Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης να γράψει  το ονοματεπώνυμο του και θα το δημοσιεύσουμε.
Το όλο συμπέρασμα με το αλαλούμ των εκλογών μου  είπε η θειά  Σοφιά.
Παιδάκι μου, η σκύλα από τη χαρά της, τα κάνει στραβά τα κουτάβια της.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Δημάρχου Ευρώτα Γιαννη Γρυπιώτη, στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Ευστάθιο

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Δεντάκου Ελένη και κ. Παναγιωτακάκο Ηλία επισκέφτηκαν σήμερα (17 Νοεμβρίου 2010) τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Ευστάθιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου Ευρώτα με την Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γρυπιώτης κατέθεσε μια δέσμη προτάσεων που αφορούν :
1. το θέμα της βοήθειας στο σπίτι
2. την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την οικονομική κρίση
3. το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης
4. την υποστήριξη των ιδρυμάτων της εκκλησίας
5. την αξιοποίηση του κάμπινγκ Kοκκινιάς (Γλυκόβρυσης).
Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη τον Δήμαρχο και το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.
Τόνισε με έμφαση ότι η εκκλησία όπως πάντα θα σταθεί στο πλευρό των πολιτών και θα συνεργασθεί με τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για το κοινό καλό.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Η μάχη του σταυρού είναι μια σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος αξιοπρέπεια, εντιμότητα και υπερηφάνεια, στοιχεία που έχω σαν γνώμονα στη ζωή μου και με αυτά πορεύτηκα σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Εύχομαι στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα , καλό και εποικοδομητικό έργο προς όφελος όλων μας.

Με την διαβεβαίωση της εκτίμησής μου
Δημήτριος Μαχαίρας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Έλους

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία οι εκλογές της Κυριακής ανέδειξαν Δήμαρχο Ευρώτα τον Γιάννη Γρυπιώτη.
Σ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καταθέσαμε προς τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για το μέλλον και την προοπτική του νέου Δήμου.
Ταυτόχρονα διαμορφώσαμε το ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιό μας και καλέσαμε τον λαό για την στήριξη και υποστήριξη.
Στους δύο γύρους των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες του νέου Δήμου μας επέλεξαν καθαρά και με σαφήνεια την Παράταξή μας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και μου έκαναν την μεγάλη τιμή να διατελέσω ο πρώτος Δήμαρχος Ευρώτα.
Δεσμεύομαι προσωπικά μαζί με όλους τους συνεργάτες μου να τηρήσω το προγραμματικό μας σχέδιο (2011 – 2014) και να λειτουργήσουμε προς το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας.
Θα αντιπαρέλθουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου, καθώς και τις μικρόψυχες πολιτικές που θέλουν να συντηρήσουν αυτό το κλίμα.
Χρέος και υποχρέωση μου να προχωρήσω μπροστά και να συνεργασθώ με:
* Την Κυβέρνηση
* Τα πολιτικά κόμματα
* Τους Βουλευτές του Νομού μας
* Την Κοινωνία των πολιτών
Το μέλλον ανήκει σ΄ όλους τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα, ανεξάρτητα από το δικαίωμα της ψήφους τους.
Ξεκινάμε μια νέα περίοδο για την δημιουργική ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες κυρίως από την επώδυνη οικονομική κρίση.
Ξεκινάμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ

Μια βραδιά θρίλερ για τους δημότες του δήμου Ευρώτα, ήταν η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, Γιάννη Γρυπιώτη και Φίλιππα Πήλιουρα.
Η διαφορά των δυο υποψηφίων  ήταν έως και το τελευταίο εκλογικό τμήμα που ανακοινώθηκε μόλις 11 ψήφους υπέρ του Γιάννη Γρυπιώτη.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Φίλιππα Πήλιουρα ότι αυτός ήταν ο νικητής με 6 ψήφους υπέρ, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πανηγυρίζουν οι ψηφοφόροι του, σε Σκάλα και Βλαχιώτη. Όμως αυτό το αποτέλεσμα ανετράπη μετά από  ανακοίνωση της νομαρχίας Λακωνίας, που με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που είχαν σταλεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, έδειχναν τον συνδυασμό του Γιάννη Γρυπιώτη με 11 ψήφους διαφορά . Αξίζει να αναφερθούμε ότι και κατά την δήλωση του κ. Πήλιουρα, η νομαρχία Λακωνίας του είχε δώσει αποτέλεσμα, ότι ήταν αυτός νικητής των εκλογών και αυτός  με τη σειρά του έκανε δήλωση στον  ΕΛΛΑΔΑ TV ότι είναι ο νέος δήμαρχος Ευρώτα .
Στη συνέχεια ακολούθησαν πανηγυρισμοί στο εκλογικό του κέντρο, όμως παράλληλα πανηγύριζαν και οι ψηφοφόροι του  κ.  Γρυπιώτη, καθώς βγήκε και δήλωσε, ότι ο συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι ο νικητής των εκλογών.Υπήρξε ένα μικρό αλαλούμ με την εξέλιξη των αποτελεσμάτων όπως τα έδινε η κάθε πλευρά ,αλλά τελικά οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στο εκλογικό κέντρο του κ.Γρυπιώτη.
Η διαφορά των ψήφων είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα  ο υποψήφιος δήμαρχος κ Πηλιουρας θα υποβάλει ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος.
Όπως και να έχει η τελική έκβαση του αποτελέσματος,  αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις επικεφαλής των συνδυασμών για την ήπια εκλογική τους αναμέτρηση.
Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου εσωτερικών.

Έλεος!!!

Έλεος!!!
Ναί αυτός είναι ο τίτλος για ένα γεγονός οπού εξελίσσεται.
Με μια βόλτα σε Σκάλα και Βλαχιώτη θα διαπιστώσει ο καθένας από εσάς ότι εκτυλίσσεται μια διαφορετική θεωρία σε κάθε μια πόλη.
Εικόνα από το Βλαχιώτη:
Κόσμος από την περιοχή έχει κατακλύσει το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Φίλιππα Πήλιουρα με τον κόσμο να πανηγυρίζει την νίκη του.Σε ερώτηση σε έναν κύριο όπου αποχωρούσε από το εκλογικό κέντρο:
Πώς πάει η καταμέτρηση; και η απάντηση:Τώρα τελείωσε Δήμαρχος είναι ο Πήλιουρας.
Αποχωρώντας από το σημείο κατευθυνθήκαμε προς την Σκάλα όπου επικρατούσε ένα ανατρεπτικό κλίμα.
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ
Συνωστισμός από υποψηφίους του κυρίου Γρυπιώτη να πανηγυρίζουν την νίκη του.
Μερικά μέτρα πιο πανω:
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΗΛΙΟΥΡΑ
Η ίδια εικόνα με τους ψηφοφόρους του κυρίου Πήλιουρα να πανηγυρίζουν την δική του νίκη.

Δεν έχω τίποτα με τους παραπάνω 2 υποψήφιους
Δεν είναι όμως ανεκτό όχι σε δυο πόλεις με απόσταση, αλλά στην ίδια πόλη με διαφορά λίγων μόλις μέτρων να ακούς την παραπληροφόρηση της παραπληροφόρησης.
Έλεος μην δημιουργήστε ψευδαισθήσεις στους εαυτούς σας.

Καλή επιτυχία και στους δύο υποψήφιους.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Επειδή η διαφορά ήταν μικρή δεν ανακοινώναμε αποτελέσματα μέχρι να σιγουρευτούμε απο τα αποτελεσματα του Υπουργείου Εσωτερικών. Κάπου έχουμε λάθος για 2 ψήφους σε σχέση με τα παραπανω αποτελεσματα .

Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ευρώτα.

Μετά το κλείσιμο της κάλπης 19:00 θα σας μεταδώσουμε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης άμεσα και έγκυρα, αναλυτικά κατά δημοτικό διαμέρισμα και κατά εκλογικό τμήμα , με πίνακες και διαγράμματα για καλύτερη ενημέρωσή σας.
Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που έχουμε προετοιμάσει εδώ και καιρό και βασικός συντελεστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Ηλίας Παρασκευόπουλος, που αφιέρωσε πολλές ώρες εργασίες για την πραγματοποίησή  της.
Επίσης ήθελα να εκφράσω τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον υποψήφιο δήμαρχο, κ Φίλιππα Πήλιουρα για την ονομαστική του εορτή και να του ευχηθώ κάθε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Ευρώτα επιλέγουν με την ψήφο τους τον Δήμαρχό τους.
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καταγράψαμε τα προβλήματα και συνθέσαμε μαζί με τους συμπολίτες μας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης (2011-2014).
Την περασμένη Κυριακή με συντριπτική πλειοψηφία οι συμπολίτες μας επέλεξαν τον συνδυασμό μας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και το πρόγραμμά μας.
Είναι ώρα οι πολίτες με την ψήφο τους να ακυρώσουν παλαιοκομματικές συμπεριφορές, μικρόψυχες αντιλήψεις και προπάντων ανάδειξη δήθεν τοπικιστικών αντιπαραθέσεων.
Δέσμευσή μας ήταν και παραμένει η ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ευρώτα.
Δέσμευσή μας είναι η Ισοπολιτεία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Δέσμευσή μας είναι η δημιουργική ανάπτυξη και η κοινωνική αλληλεγγύη όλων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.

Όλοι μαζί στις Κάλπες μέχρι την τελική νίκη.

Διέρρηξαν το 5Χ5 στη Σκάλα.

Και νέα διάρρηξη έγινε σήμερα τα μεσάνυχτα στη Σκάλα.
Συγκεκριμένα  άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο του αναψυκτηρίου 5Χ5 που βρίσκεται στη Σκάλα και αφαίρεσαν ηλεκτρονικά μηχανήματα παραγωγής ήχου και εικόνας και μικρό χρηματικό ποσόν που ήταν στην ταμειακή μηχανή.
Να υπενθυμίσουμε ότι εχθές είχε γίνει διάρρηξη και στον ΤΟΕΒ Σκάλας και οι δράστες έδρασαν με τον ίδιο τρόπο  και η απόσταση των δυο συμβάντων είναι περίπου στα 200 μέτρα.
Ο τρόπος που έδρασαν οι διαρρήκτες είναι παρόμοιοτύπο τρόπο, με παλαιότερες διαρρήξεις που είχαν λάβει στην περιοχή μας και πιθανολογείται ότι είναι αθίγγανοι.
Κλιμάκιο της σήμανσης της  ασφαλείας Σπάρτης και αστυνομικοί του ΑΤ Σκάλας ερευνούν   το χώρο  για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και ενοχοποιητικών στοιχείων των δραστών.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”
Η Λακωνία θα δώσει τη Νίκη
Σπάρτη, 11 Νοεμβρίου 2010
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου καλούμαστε με την δυναμική συμμετοχή μας και την ενεργή στήριξή μας να υπερψηφίσουμε τον Δημήτρη Δράκο και τον συνδυασμό “ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ”:
Ο Δημήτρης Δράκος και το επιτελείο του είναι αυτοδιοικητικά έμπειροι, συνεπείς πολιτικά, δοκιμασμένοι, επιτυχημένοι και αξιόπιστοι.
Η Λακωνία, ο νομός με τα περισσότερα λουκέτα, με το βαρύτερο πλήγμα στον Τουριστικό Τομέα, με τις χαμηλότερες τιμές αγροτικών προϊόντων, με μεγάλη ανεργία, χρειάζεται μια άλλη πολιτική.
Η Κυβέρνηση πρέπει να λάβει ξεκάθαρο ΟΧΙ στην αδιέξοδη πολιτική σκληρής λιτότητας, ξεκάθαρο ΟΧΙ στην αντιαναπτυξιακή πολιτική που έχει δημιουργήσει ασφυξία στην αγορά, απελπισία στους πολίτες και οδηγεί τους νέους στην ανεργία.
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
την περασμένη Κυριακή οι Λάκωνες στείλαμε ηχηρό μήνυμα στήριξης στον συνδυασμό “ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ” και ταυτόχρονα μήνυμα αλλαγής πολιτικής στους κυβερνώντες. Δώσαμε στον Δημήτρη Δράκο και τον συνδυασμό του το μεγαλύτερο ποσοστό και τη μεγαλύτερη ποσοστιαία διαφορά από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.
Αυτή την Κυριακή δίνουμε όλοι δυναμικό παρόν για ένα διαφορετικό Πελοποννησιακό Αύριο. Αυτή την Κυριακή στέλνουμε ακόμη πιο Ηχηρό Μήνυμα.
Η Λακωνία θα δώσει τη Νίκη.
Φεβρωνία Πατριανάκου
πρώην Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας,Γιάννης Μαρνέρης

Ο Συνδυασμός "Συμπολιτεία" αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές της Νότιας Κυνουρίας,και έτσι ο επικεφαλής του Γιάννης Μαρνέρος εκλέγεται δήμαρχος του νεοσύστατου δήμου από την πρώτη Κυριακή.

Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:

Συμπολιτεία(Γιάννης Μαρνέρης) 50,12%
Ισοπολιτεία(Δημήτρης Τσιγκούνης) 42,19%
Λαϊκή Συσπείρωση(Γιάννης Ρουσάλης) 7.68%
Τελικά αποτελέσματα σταυρών για τους δημοτικούς συμβούλους 
Στην εκλογική περιφέρεια Λεωνιδίου

1.ΜΠΕΚΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 644
2.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 538
3.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 495
4.ΞΕΡΑΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 388
5.ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 374
6.ΔΑΝΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 365
7.ΒΡΕΤΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 333
8.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 285
9.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 281
10.ΔΙΑΤΣΙΓΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 272

11.ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 271

Εκλογική περιφέρεια Τυρού

1.ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 910
2.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 807
3.ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 645

4.ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 554
5.ΚΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 370

Δήλωση του Γιάννη Μαρνέρη
Αγαπητοί συμπατριώτες
Εγώ προσωπικά και οι (79) συνεργάτες μου (υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι) εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τιμή και στην εμπιστοσύνη σας να μας αναθέσετε την διακυβέρνηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για την περίοδο 2011 - 2014.
Για μας οι πανηγυρισμοί περιττεύουν.
Αναλαμβάνουμε την εντολή ευθύνης που μας δώσατε.
Θα δουλέψουμε με αφοσίωση για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
09-11-2010
ΓΙΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
πηγη

Διαδικασία Ψηφοφορίας 2η Κυριακής.

Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 32/63872/8-11-2010 και 33/63873/8-11-2010, εγκυκλίους της Δ/νσης Εκλογών του Υπ. Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, περί διενέργειας επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010, για την επαναληπτική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή διευκρινίζονται τα παρακάτω:
1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (7/11/2010), με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους.
2. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7.00 π.μ. και θα λήξει 7.00 μ.μ.
2. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν θα σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο, δεδομένου ότι, η ψηφοφορία αυτή επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες αντίστοιχα των δύο συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.
3. Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και οι ομογενείς και οι υπήκοοι τρίτων χωρών που είναι γραμμένοι σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν μόνο για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών και όχι περιφερειακών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ
Δεν υπάρχουν σταυροί από τα εκλογικά τμήματα του Δαφνίου για τα οποία οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έδωσαν αναλυτικά άλλα συγκεντρωτικά.
Ευχαριστώ την συνδημότισσα  Σοφία Κωσταρέλου από τον Δήμο Κροκεών για την ενημέρωση.
.

Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (Ανεπίσημα αποτελέσματα)

Υποψήφιοι σε εκλόγιμες θέσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, έχουν πολύ μικρή διαφορά(ακόμα και μία ψήφο). Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το πρωτοδικείο.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ 2010

Διάρρηξη των γραφείων ΤΟΕΒ Τρινάσσου στη Σκάλα

Διάρρηξη των γραφείων ΤΟΕΒ Τρινάσσου σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 11-11-10.
Συγκεκριμένα,  άγνωστοι, αφαιρώντας αρχικά το υπάρχον προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα  του παραθύρου που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του γραφείου και σε  ακάλυπτο χώρο στο οποίο δεν υπάρχει ορατότητά από τον κεντρικό δρόμο,έσπασαν το τζάμι με πέτρα και στη συνέχεια παραβιάζοντας το,εισήλθαν στο χώρο του γραφείου,ανοίγοντας τα συρτάρια των γραφείων και τους φωριαμούς ψάχνοντας για χρήματα.. Στην συνέχεια οι άγνωστοι αφαίρεσαν έναν υπολογιστή και μια οθόνη, αφήνοντας ενοχοποιητικά στοιχεία όπως(κραγιόν μανό ένα κατσαβίδι και αποτυπώματα),πράγμα που υποδηλώνει ότι στην συμμετοχή στη διάρρηξη είναι και γυναίκα.
 Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κάνει έκκληση προς τους άγνωστους διαρρήκτες όπως επιστρέψουν την κεντρική μονάδα του υπολογιστή,καθώς υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που αφορούν τον ΤΟΕΒ.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Σκάλας.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Θα ελέγξουν τις τιμές σε αγροτικά εφόδια.

Την πρόθεσή τους να ελέγξουν τις τιμές σε αγροτικά εφόδια, δηλαδή σε σπόρους, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εξέφρασαν χθες οι υφυπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Ντίνος Ρόβλιας και Γιάννης Κουτσούκος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν πώς θα γίνει αυτό.
Κι αυτό, διότι εκκρεμεί ώς σήμερα η υπόθεση της εκτίναξης των τιμών των λιπασμάτων το 2008, όταν είχε επιληφθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός, κι είχε στείλει τα στοιχεία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Σε διάστημα 6 ημερών από τη δημοσίευση της Αγορανομικής διάταξης αρ.9/2010 στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) οι επιχειρήσεις στον χώρο των αγροτικών εφοδίων, όπως ειπώθηκε χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο υφυπουργών, οφείλουν να στείλουν τιμοκαταλόγους χονδρικής στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Οποιαδήποτε αύξηση τιμών πρέπει να αιτιολογείται αλλιώς δεν θα εγκρίνεται, είπαν. Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης Στ. Κομνηνό, ο τζίρος της αγοράς λιπασμάτων είναι 500 εκατ. ευρώ και των φυτοφαρμάκων 150-160 εκατ. ευρώ.
«Σε ό,τι αφορά τα λιπάσματα παρατηρούμε σημαντικές αυξήσεις τιμών μεταξύ άνοιξης 2010 και σήμερα που κυμαίνονται για βασικές κατηγορίες λιπασμάτων από 20%-40%», ανέφερε ο Γιάννης Κουτσούκος.
Ζητούμενο παρέμεινε, ωστόσο, με ποιους μηχανισμούς θα συγκρατηθούν οι τιμές ιδίως των λιπασμάτων, που κατά καιρούς τραβούν την ανηφόρα αυξάνοντας το κόστος παραγωγήςπηγη

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω .

Αγαπητοί δημότες –σες δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον δήμο Σκάλας για τα εκλογικά αποτελέσματα, του Δήμου Σκάλας.
Μετά από πολλές επισκέψεις στο δημαρχείο δεν κατέστη δυνατόν να βρω μια άκρη, για τα αποτελέσματα των εκλογών , ο ένας υπάλληλος ρίχνει ευθύνες στον άλλον, για το ποιος θα ασχοληθεί με την κατάρτιση του πίνακα .
Οι υποψήφιοι γνωρίζουν πόσους σταυρούς έχουν πάρει, αλλά ο απλός δημότης έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Πότε θα αποφασίσουν να βγάλουν τα αποτελέσματα? και μην μου πουν δικαιολογία το πρωτοδικείο γιατί άλλοι δήμοι την επόμενη μέρα των εκλογών είχαν αναρτήσει τα αποτελέσματα.
Πότε θα αποφασίσουν να δουλέψουν ?

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΝΙΑΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΔΗΜΟΥ ΝΙΑΤΩΝ

Ευχαριστούμε τον Συνδημότη Δημοτικό υπάλληλο Μπούτσαλη Δημήτριο.





ΕΔΡΕΣ Α' ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

.

ΔΗΜΟΙ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ

.

Γερόνθρων
1

.

Έλους 2 2 1

.

Κροκεών 1 1

.

Νιάτων 1 1

.

Σκάλας 3 1

.

ΣΥΝΟΛΑ 7 6 1

Για το αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ευρώτα

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα που την ψήφισαν προσφέροντάς της ένα σημαντικό ποσοστό και κερδίζοντας μία έδρα στο νέο δημοτικό Συμβούλιο. Αψήφησαν τους εκβιασμούς , τα ψευτοδιλήμματα και τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. Βέβαιο είναι, ότι πολλοί ακόμα βρέθηκαν ένα βήμα από το να ψηφίσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αν και τελικά δεν «περπάτησαν» μέχρι το τέλος του δρόμου.
Με βάση και το αποτέλεσμα φαίνονται ξεκάθαρα οι υπόγειες και φανερές διαδρομές ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδυασμούς της ΝΔ. Έπεσαν οι μάσκες για πολλούς. Παρεμβάσεις άνωθεν (από βουλευτές), απερχόμενοι δήμαρχοι που θέλουν μερίδιο εξουσίας (για το καλό τους), δήμαρχοι που χρησιμοποιούν το μηχανισμό των Δήμων για ψηφοθηρία με ολίγον από αριστερά του σαλονιού, διαστρέβλωση των θέσεών μας από μερίδα του τοπικού τύπου, όλα αυτά μαζί θα συμβάλουν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής .
Δεν πρόκειται μόνο για φιλοδοξίες και προσωπικά συμφέροντα αλλά κοινή σύμπλευση των δύο κομμάτων που έχουν την ίδια πολιτική , συμφωνούν σχεδόν σε όλα και πάνε από κοινού να την εφαρμόσουν· μια πολιτική που είναι εχθρική προς τους εργαζόμενους, τους αγρότες τους νέους και τους μετανάστες.
Με βάση αυτά εμείς δεν λέμε άλλα στον πρώτο γύρο και άλλα στο δεύτερο. Δεν αλλοιώνεται η πολιτική συνείδηση του ανθρώπου. Άλλωστε, είμαστε οι μόνοι που είχαμε ξεκαθαρίσει (πανελλαδικά και τοπικά) τι θα ψηφίσουμε στις περιφέρειες και στους δήμους στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι ψηφίζουμε Λευκό η Άκυρο.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους υποψήφιους του συνδυασμού, τους φίλους και όσους μας στήριξαν. Δεν λυπήθηκαν κόπους και θυσίες για να φτάσει η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού και να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.
Δίνουμε την υπόσχεση πως μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά κύρια έξω από αυτό θα είμαστε η φωνή του λαού που θα αντιπαλεύει την σημερινή πολιτική του μνημονίου και όλων των αντιδραστικών πολιτικών που μας οδηγούν σε οπισθοδρόμηση
Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ευρώτα
Βούλα Σταματάκου

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ακόμα περιμένουμε από το δήμο Σκάλας τα αποτελέσματα των σταυρών των υποψηφίων.
Εχουν περάσει τρεις ήμερες και τίποτα .
Ο Δήμος Ελους έχει αναρτήσει και έχει στείλει με email όλα τα αποτελέσματα  την επόμενη των εκλογών.
Πότε θα έχει πλήρη ενημέρωση  ο δημότης για τα αποτελέσματα των εκλογών?

Ευχαριστώ τους συνδημότες, Κώστα Σταματάκο και την Αντιγόνη Στρατάκου από τον Δήμο Έλους και την  Σοφία Κωσταρέλου από τον Δήμο Κροκεών,  από τον Δήμο Νιάτων, Δημήτρη Μπούτσαλη και τον Δήμο Γερονθρών  για την ενημέρωση.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων στον συνδυασμό ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε 29/56 τμήματα

Αντωνίου Δημήτριος
57
Λεπενιώτη Θεοδώρα
2
Ψηλακάκος Παύλος
25
Μανούσος Αθανάσιος
40
Αναστασάκος Γεώργιος
56
Χρήστου Μιχαλούτσου Νικολέτα
65
Γραμματικάκης Νίκολαος
68
Ρήγας Παναγιώτης
69
Πολολός Παναγιώτης
72
Δάνας Γεώργιος
87
Παυλάκης Παναγιώτης
113
Χρηστάκος Αντώνιος
117
Ζώταλης Θεόδωρος
127
Μπόκος Κωνσταντίνος
147
Παναγιωτακάκος Ηλίας
147
Αγρανιώτης Πέτρος
173
Πιερράκος Ηλίας
186
Σάκκαρη Ιωάννα
220
Καρυτιανός Σταύρος
250
Μαχαίρας Δημήτριος
272
Κοτσώνης Παναγιώτης
298
Κουλουβάρης Θεόδωρος
303
Μάντης Γεώργιος
312
Αλεξανδρής Ευθύμιος
335
Καραμίχα Ιωάννα
346
Μπόλλας Βασίλειος
353
Σταμογιάννος Θεόδωρος
371
Αϊβαλιώτης Δημήτριος
374
Πλατανίτης Ιωάννης
395
Αλεξανδράκος Γεώργιος
401
Βολάκου Δούνια Ελένη
415
Κορμπάκη Μπουζάνη Μαρία Σταμάτα
418
Γκουβούση Κρητικάκου Αργυρώ
437
Μπαλαμπάνος Βασίλειος
462
Βέρδος Δήμος
469
Ραγιά Χαραλαμπία
547
Τσιμπίδης Γεώργιος
579
Παπαχρήστου Ευθύμιος
610
Διαμαντάκος Δημήτριος
614
Λυμπέρης Παναγιώτης
770
Μένεγας Σωτήριος
846
Δεντάκου Ελένη
881

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 29/56 ΤΜΗΜΑΤΑ