Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ποινικές διώξεις για την πρώτη απόπειρα... ιδιωτικοποίησης του Δήμου Κροκεών

Σε ποινικές διώξεις και στο άνοιγμα των λογαριασμών του δημάρχου που επιχείρησε να... ιδιωτικοποιήσει το Δήμο του οποίου προΐστατο, προχωρούν οι δικαστικές Αρχές!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο δήμαρχος Ευρώτα στο Capannori της Ιταλίας

Τέσσερις πόλεις ευρωπαϊκές ενώνονται για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση ποντάροντας στην αγροτική παράγωγη και στις καλές πρακτικές.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ

Φωτογραφίες απο την παρουσίαση ΕΔΩ.
Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Βάσως Γεωργοπούλου με τον τίτλο <<Φρόντισε μη βρεις έλλειμμα στα όνειρά σου>> στο ξενοδοχείο  ΟΑΣΗ στην Σκάλα.  Φίλοι, χωριανοί, η οικογένειά της και άνθρωποι που την εκτιμούν, έδωσαν το παρόν και την τίμησαν με την παρουσία τους.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΣΚΑΛΑΣ




Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη πληρότητα συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2012 η εκδρομή του <ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΣΚΑΛΑΣ>, στην ιερά μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ στην Μάνδρα Αττικής,και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα συναρπαστικό ταξίδι ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με το παραδοσιακό τραινάκι.
Τέλος ακολούθησε γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα  με μουσική στο Μοναστηράκι.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο πρός τους συντελεστές του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος.

  Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Νικηφόρος Βρεττάκος», ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και συγκεκριμένα, την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και τον Αθλητικό Σύλλογο «ΝΙΚΟΚΛΗΣ», για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδιοργάνωση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

ΔΙΠΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΑΛΑΣ

Το πρώτο βραβείο σε δύο διαφορετικούς Πανελλήνιους ποιητικούς Διαγωνισμούς κέρδισαν μαθήτριες του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας, κάνοντας περήφανη την μαθητική κοινότητα του σχολείου.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Υψηλών προδιαγραφών η διοργάνωση του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος

16-18 Νοεμβρίου 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου.
Μια ιδιαίτερη εμπειρία υπήρξε για το Δήμο Ευρώτα και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης& Αθλητισμού ΄΄ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ΄΄, η συνδιοργάνωση (με την Ε.Ο.Π.Α., το Τ.Ο.Δ.Α. και τον Α.Σ. ΄΄Νικοκλής΄΄) του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος, που διεξήχθη από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιακή τελετή έναρξης του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου

Με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης, που "πάντρεψε" την αρχαία Ελλάδα η οποία γέννησε το Παγκράτιο, με την σύγχρονη που αποδεικνεύει ότι σε τέτοιες δύσκολες εποχές μπορεί να διοργανώσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ξεκίνησε την Παρασκευή το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Όλα έτοιμα για την έναρξη του Παγκόσμιου Παγκρατίου

Στην χώρα μας και τον δήμο Ευρώτα Λακωνίας, στο νομό από όπου έλκει τις ρίζες του δηλαδή, θα...χτυπάει από αύριο Παρασκευή και ως την Κυριακή η καρδιά του Παγκρατίου, με την διεξαγωγή του 5ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Με την συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών από 27 χώρες, αρχίζει η κορυφαία διοργάνωση του δυναμικού και με ελληνικές ρίζες αθλήματος.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ



Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ευρώτα έχουμε προχωρήσει σε κατάληψη του Δημαρχείου και αποκλεισμό του Γραφείου Προσωπικού. Καμία δημοτική υπηρεσία του Δήμου Ευρώτα δε λειτουργεί.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ευρώτα στέλνουμε δυνατό αγωνιστικό μήνυμα, σε όλους εσάς, ότι δεν αντέχουμε πλέον να παρακολουθούμε αδρανείς την πολύμηνη φαρσοκωμωδία που συνεχίζεται στις πλάτες όλων μας, από την τρικομματική συγκυβέρνηση και την Τρόικα με σκοπό την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την πλήρη καταστροφή και παράδοση της χώρας.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ: STOP ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ & ΨΗΦΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Μόνο στους Έλληνες αναγνωρίζει με σχεδόν ομόφωνη απόφασή της το δικαίωμα  του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ



Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ευρώτα, ομόφωνα αποφασίσαμε, μετά από Γενική Συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή, να πορευτούμε στο μόνο δρόμο που θεωρούμε ρεαλιστικό, το δρόμο του αγώνα.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δρομολόγηση ενεργειών για την αποτροπή κατάργησης Σχολικής Μονάδας ΕΠΑΛ Γλυκόβρυσης

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε η θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας κου Παναγιωτακάκου, στο εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που έθεσε υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με τις δέουσες δρομολογούμενες ενέργειες, στοχεύοντας στην αποτροπή της κατάργησης της Σχολικής Μονάδας ΕΠΑΛ Γλυκόβρυσης.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Μπαλαμπάνος Βασίλειος νέος Αντιδήμαρχος στον δήμο Ευρωτα.

Τη θέση του παραιτηθέντα αντιδημάρχου Πλατανίτη Ιωάννη του δήμου Ευρώτα, καταλαμβάνει πλέον, με σχετική απόφαση του δημάρχου Ευρώτα κ. Γιάννη Γρυπιώτη,ο κ,Μπαλαμπάνος Βασίλειος.
 Όπως αναφέρεται στην απόφαση,876 της 9/11/2012, ορίζει Αντιδήμαρχο του Δήμου Ευρώτα, τον κ.Μπαλαμπάνο Βασίλειο «Ποιότητας Ζωής και Προγραμματισμού» με θητεία έως 31/12/2012, μεταβιβάζοντας τις κάτωθι αρμοδιότητες:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ




Παρουσίαση των αποτελεσμάτων που καταδεικνύει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της ελονοσίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου το απόγευμα, από το Δήμαρχο Ευρώτα, παρουσία κλιμακίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μια Λάκαινα make-up artist που διαπρέπει στον Καναδά!

Η Ευαγγελία Παυλάκου είναι μία νέα make-up artist που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον Καναδά. «Ξεκλέψαμε» λίγο από τον χρόνο της για να μας παρουσιάσει όχι μόνο τη δουλειά της, αλλά και τη ζωή της ως Ελληνίδα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΠ



Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ζούμε την εποχή των μεγάλων καταργήσεων των υπηρεσιών («Αναστολή λειτουργίας» την ονομάζουν οι κυβερνώντες).
Στο νομό μας, αφού ξεκίνησαν με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση (κλείνοντας και συγχωνεύοντας τα δημοτικά σχολεία), τώρα ήρθε η σειρά των Δ.Ο.Υ., και αύριο βλέπουμε!!! Έχουμε μέλλον, μπροστά μας!!!

Εντατικές προετοιμασίες για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Δήμος Ευρώτα για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.