Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανοικτή συζήτηση και καταγραφή προβλημάτων που αφορούν τον Γεωργοκτηνοτροφικό τομέα

Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας, διοργανώνουν ανοικτή συζήτηση και καταγραφή προβλημάτων που αφορούν τον Γεωργοκτηνοτροφικό τομέα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 19:30 στο Διοικητήριο Λακωνίας (αίθουσα ισογείου).

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δημοτικός Κινηματογράφος στο Δήμο Ευρώτα

Την Πέμπτη η πρεμιέρα στο Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη
  "Σάρκα και οστά" λαμβάνει η υλοποίηση μιας αξιόλογης  ιδέας και πρωτοβουλίας του Δικτύου Πολιτών Δήμου Ευρώτα, καθώς την προσεχή Πέμπτη 17 Ιουλίου, ο δημοτικός  κινηματογράφος στη Σκάλα, θ' αποτελεί πλέον γεγονός!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 5 & 6 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Ά Νότιος Όμιλος που διεξήχθη στο Θώδειο στάδιο του Λουτρακίου (5-6 Ιουλίου).
Ο Έκτορας Ρόντος εκπροσωπώντας τον ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος με καλύτερη επίδοση 6,25μ.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Ευρώτα στηρίζει εμπράκτως το Κοινωνικό Παντοπωλείο 
Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ" σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Ευρώτα και την ΕΠΣ Λακωνίας, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου,

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τροχαίο στη γέφυρα Βασιλοποτάμου με Κινέζους τουρίστες

Είχαν Άγιο...!!!
Ενέργειες απεγκλωβισμού και διασφάλισης της κυκλοφορίας είχαν πριν από λίγη ώρα οι Πυροσβέστες του Εθελοντικού Σταθμού Ευρώτα Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τον Διασώστη Πυροσβέστη Λευτέρη Κουμάνταρο παρουσία του Διοικητή της Π.Υ Γυθείου Γραφάκου Κωνσταντίνου.