Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΑΝΕΥ ΤΙΤΛΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες δεν υπάρχουν νέα από τη περιοχή μας για να σας ενημερώσουμε, έχουν πάει και αυτά διακοπές .

Αυτό που βλέπω κάθε μέρα, είναι ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας που ζουν εκτός, έρχονται για τις διακοπές τους στη γενέτειρα τους.

Αρκετοί ομογενείς έχουν έρθει στη περιοχή μας παρόλο τη κρίση που υπάρχει στο να περάσουν τις διακοπές τους μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπα .

Κάθε μέρα που περνά γνωρίζουμε από κοντά τους φίλους που πασχίζουν για να μάθουν νέα από τη περιοχή μας ,που μας βλέπουν μέσα από τη live cam νιώθουν το σφυγμό της πόλης μας ,στο να βλέπουν φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων, να βλέπουν φωτογραφίες που καταγραφούν τις ομορφιές της περιοχή μας και όλα αυτά χάρη στη τεχνολογία του διαδικτύου και το μεράκι μας.

Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε αποδέκτες των ευχαριστιών σας για τη προσφορά μας στο να έχουμε αυτή την άμεση επικοινωνία.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν το να σας μεταφέρουμε τα πεπραγμένα του τόπο μας όσο το δυνατόν ποιο άμεσα και έγκυρα και σε αυτό το σημείο πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο ικανοποιητικό

Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στα μέγιστα και για να γίνει επιθυμητό πρέπει και εσείς να έχετε τη δική σας συμμετοχή σε αυτή τη προσπάθεια .

Το ότι βλέπετε μέσα από το μπλοκ της ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ όσο και από http://leimonitis.com είναι μια συλλογική προσπάθεια και όχι ατομική όπως ορισμένοι νομίζουν .

Περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή σε αυτή τη προσπάθεια , οφείλουμε εκτός από αναγνώστες πρέπει να είμαστε και συμμέτοχοι ,γιατί μόνο και μόνο τότε θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρακολουθώντας τους επισκέπτες μέσα από το live traffic όσο και από τα email υπάρχουν παρά πολλοί ομογενείς που επισκέπτονται τις παραπάνω ιστοσελίδες και προς σε αυτούς απευθύνομαι κατά κύριο λόγο στο να έχουν και τη δική τους συμμετοχή ,το βήμα είναι ελεύθερο και η καλημέρα που θα γράψουν έχει τη σημασία της.

Ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε και τα δικά σας νέα ,δεν έχει σημασία το ορθογραφικό λάθος, αλλά η ουσία της σκέψεως ,έτσι και αλλιώς δεν δίνουμε μαθητικές εξετάσεις, δίνουμε εξετάσεις επικοινωνίας(ο υποφαινόμενος έχει απολυτήριο τρίτης γυμνασίου με απολυτήριο βαθμό σχεδόν λίαν καλώς (10) και με μέσον εκείνη την εποχή 1976.

Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: