Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Μαθητικό Φεστιβάλ 2009!

Με πρωτοβουλία των μαθητών του ΓΕΛ Σκάλας θα πραγματοποιηθεί Πολυήμερο Μαθητικό Φεστιβάλ στην Κεντρικη πλατεία της Σκάλας υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του δήμου Σκάλας. Το φεστιβάλ θα γίνει την προχριστουγεννιάτικη ή την χριστουγεννιατικη περιόδο! Θα περιλαμβάνει αφιερώματα σε διαφορετικά είδη μουσικής, παράλληλα σε κάθε αφιέρωμα θα παίζουν διάφορες μαθητικές μπάντες και μαθητικά συγκροτήματα αλλά και χορευτικά γκρούπ από όλο τον νομό.Τα μουσικά είδη που θα παρουσιασθούν θα είναι πολλά οπως : χιπ χοπ,ροκ,κλασσικη,μεταλ,παραδοσιακη,ρεμπετικο,τζαζ,ποπ,πανκ και άλλα..

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα εκτείθενται έργα των μαθητών από δημοτικό έως το Λύκειο. Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει το φεστιβάλ δεν εχουν δρομολογηθεί ακομα. Η ομάδα συντονισμού εργάζεται πυρετωδώς για την σθγκέντρωση όλων αυτών που θα συμμετέχουν. Οι μαθητές σήμερα κιόλας αρχισαν να στέλνουν τις προσκλήσεις σε όλα τα σχολεία του νομού. Ζητούμε συγνώμη εάν δεν έχουν παραδωθεί σε πολλά από αυτά. Σε τρείς μέρες θα είναι ενημερωμένα όλα τα γυμνάσια-λύκεια του νομού, καθως και τα δημοτικά τού δήμου μας. Πιστεύουμε ότι μέχρι το πέρας της επόμενης εβδόμαδος, θα έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε τους συμμετέχοντες. Ύστερα από αυτό θα ξεκινήσουν οι πρόβες, η αναζήτηση χορηγών και η προσπάθεια διαφήμισης του Φεστιβάλ! Να σημειωθούν τα εξής: 1ον! το φεστιβάλ θα έχει μηδενικά έσοδα για τους συμμετέχοντες και διοργανωτές 2ον!Το φεστιβάλ δεν είναι υποκινούμενο απο καμιά πολιτική οργανωση και δεν έχει πολιτικο χαρακτήρα, απλά θέλουμε να περάσουμε καλά. 3ον! Το φεστιβάλ δεν οργανώνεται από καμία διευθυνση,κανένα δήμο, κανένα σχολείο. Διοργανώνεται απο την μαθητική κοινότητα της Λακωνίας.

Η πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή είτε με μαθητικό συγκρότημα είτε με όποιο άλλο δημιουργικό τροπο είναι ΑΝΟΙΧΤΗ πρός όλους τους μαθητές της ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Τρόποι Δήλωσης Συμμετοχής:

Τηλέφωνα: 6956592748 6946773416

email: underdogg_93@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. dil_bam@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. the_elemental_massacre_team@hotmail.com
http://leimonitis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: