Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

Για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος , θα γίνουν στη Σπάρτη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 οι παρακάτω εκδηλώσεις.

Γενικός Σημαιοστολισμός Δημοσίων , Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ιδιωτικού Δικαίου και κατοικιών από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2009. Φωταγώγηση των Δημοσίων κτιρίων και του Δημοτικού Καταστήματος , κατά τις βραδινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2009.

Ώρα 9.55 Τέλος προσέλευσης επισήμων στο Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα 10.00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μητροπολιτικό Ναό. Μετά το τέλος της

επιμνημόσυνης δέησης θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Θα ακολουθήσει ομιλία από την Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης κα Αγγελική Αργειτάκου

Ώρα 10.40 Τέλος προσέλευσης επισήμων στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα.

Ώρα 10.45 Επιμνημόσυνη δέηση.

Προσευχή από τη φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης.

Κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.

1)Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Λακωνίας 2)Νομάρχη Λακωνίας 3)Δήμαρχο Σπάρτης 4) Εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων 5)Εκπροσώπους Νομικών Προσώπων που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμή και μνήμη των νεκρών.

Εθνικός Ύμνος.

Στις εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί και να προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος, καθώς επίσης παρακαλούνται να παρευρεθούν οι Πολιτικές, Δικαστικές, Στρατιωτικές Αρχές και Αστυνομικές Αρχές και όλος ο λαός της Πόλης.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: Την επιμνημόσυνη δέηση η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης. Την παράταξη και απόδοση τιμών το ΚΕΕΜ Σπάρτης. Την οργάνωση της τάξεως η Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας.

Τελετάρχες ορίζονται οι κ.κ. Τσιγαρίδας Λάμπρος και Σολωμίδου Δήμητρα υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ

http://leimonitis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: