Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ




ΦΩΤΟ ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Σήμερα 20 Οκτωβρίου 2009 άρχισε να λειτουργεί και στη Σκάλα Λαϊκή Αγορά. Μετά την πάροδο αρκετών ετών επαναλειτούργησε η Λαϊκή αγορά για την οποία τα αιτήματα επαναλειτουργίας ήταν πάρα πολλά. Η Λαϊκή Αγορά διαθέτει 60 θέσεις πωλητών. Οι 54 θέσεις είναι για αγροτικά προϊόντα και 6 θέσεις για άλλα προϊόντα Οι 6 θέσεις έχουν καλυφθεί και από τις υπόλοιπες 35 θέσεις περίπου. Η λειτουργία της σήμερα ήταν ικανοποιητική, οι πάγκοι γεμάτοι με προϊόντα του τόπου μας, προϊόντα από Νεάπολη, Γεράκι, Τρίπολη, Λεωνίδιο, Σπάρτη και από άλλα μέρη. Οι πελάτες της ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τις τιμές, ψώνιζαν λέγοντας μπράβο στο Δήμο Σκάλας που επαναλειτούργησε την Λαϊκή Αγορά .
Ευχή όλων, να στηριχθεί η Λαϊκή από όλους για το καλό όλων.

1 σχόλιο:

leimonitis είπε...

Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ο καλύτερος, διότι δεν υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές όταν λειτουργεί η λαϊκή, υπάρχει χώρος στάθμευσης στη μελλοντική πλατεία.
Επίσης ο δήμος εγκατέστησε δυο χημικές τουαλέτες στο χώρο της λαϊκής.
Η προσέλευση κατά πρώτη μέρα λειτουργίας ηταν ικανοποιητική και οι καταναλωτές έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από την ποιότητα των προϊόντων όσο και των τιμών .
Πρέπει να στηρίξουμε τη λαϊκή αγορά της Σκάλας, έτσι θα υπάρξει προσέλευση καταναλωτών και από τη γυρω περιοχή και αυτό είναι όφελος και για τους επαγγελματίες της Σκάλας ,διότι κάνοντας τις αγορές του στη λαϊκή θα συμπληρώσουν και τις υπόλοιπες αγορές του από τα καταστήματα της Σκάλας.
Υπαρχει και ένα μικρό μερίδιο επαγγελματιών που αντιδρά στη λειτουργία ,αλλα τη να κάνουμε η λαϊκή είναι θεσμός που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, και δεν μπορούν δυο τρεις επαγγελματίες να κάνουν κουμάντο στη περιοχή ,ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να δίνει τα χρήματα του όπου του αρέσει.
Ας ξεχάσουν αυτά που ήξεραν και ας συμμορφωθούν με τη πραγματικότητα.