Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 η μαθήτρια Μαρία – Ελένη Κατσάπη θα βραβευτεί στα Καλάβρυτα.

DSC_2817_800x600

Η Μαριαλένα θα λάβει το ανώτερο βραβείο ποίησης, αφού ήρθε πρώτη στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό <<Αθλον Ποιήσεως-Γιάννης και Λένα Στρέφη-Κουτσοχέρα>>.

Ο διαγωνισμός αυτός είχε θέμα το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς το 1943.

Η Μαριαλένα Κατσάπη έγραψε το ποίημα το σχολικό έτος 2008-2009 ενώ ηταν μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του 1ο Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.

Η Μαριαλένα θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2009.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση θα της απονεμηθεί το 1ο βραβείο, που θα συνοδεύεται από επιταγή 500€, ενώ το Σάββατο θα διαβάσει το ποίημα της με τίτλο << ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ>> που έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί με εύφημη μνεία ευδόκιμης διδασκαλίας ο δάσκαλος Παναγιώτης Ν..Καραμούζης DSC_2819_800x600

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και του διεθνούς ιδρύματος << Γιάννης κ΄Λενα Στρέφη – Κουτσοχέρα>>.

Στις επετιακές εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί πολιτικοί και πολιτειακοί άρχοντες της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται για δέκατη πέμπτη χρονιά και η Μαριαλένα ήρθε πρώτη απο όλους τους μαθητές και μαθήτριες όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας που έλαβαν μέρος.

Ο Δήμος Σκάλας την 13-12-2009 ημέρα Κυριακή, έχει διοργανώσει εκδρομή στα Καλάβρυτα για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις της επετείου του Ολοκαυτώματος και να επισκεφθεί το Μέγα Σπήλαιο και την Αγία Λαύρα. Έτσι με αντιπροσωπεία του θα παρευρεθεί και στην εκδήλωση βράβευσης της μικρής Δημότισσας μας ΚΑΤΣΑΠΗ Μαρίας- Ελένης του Γεωργίου, που ήρθε πρώτη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποιήσεως <<Αθλον ποιήσεως Γιάννης και Λένα ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ>> με το ποίημα << Ζωγραφίζοντας>>. Εκεί εκπρόσωπος του δήμου θα βραβεύσει την μικρή Ποιήτρια Μαριαλένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: