Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΚΑΛΑΣ 2010


Με μουσική, τραγούδια, χορό και αμέτρητες ώρες πατινάζ, τα παιδιά της Σκάλας αποχαιρέτησαν το περίφημο παγοδρόμιο, το οποίο πρωταγωνίστησε και φέτος στο νομό, κλέβοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων, σκαλιωτών, κατοίκων των όμορων περιοχών, λακώνων.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας, η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των προγραμματισθεισών εκδηλώσεων για τη θερμότερη υποδοχή του νέου έτους, εκφράζει την ικανοποίησή της τόσο για τη συμμετοχή των παιδιών στη διοργάνωση όσο και για την παρουσία των επισκεπτών, οι οποίοι και φέτος ξεπέρασαν τους τριάντα χιλιάδες (30.000)!

Κατά την περίοδο των αγίων ημερών, η Σκάλα, αποτέλεσε το πολιτιστικό κέντρο της Λακωνίας, αφού κέρδισε την καρδιά όλων των παιδιών του νομού.

Καθώς, όμως, ο χρόνος προχωρά ακάθεκτος, το απερχόμενο πλέον παγοδρόμιο δίνει σιγά σιγά τη σκυτάλη στο τριώδιο, ενώ η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διεξαγωγή μιας πλούσιας σειράς εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα το «καρναβάλι 2010».

Πρόκειται για μια διοργάνωση που θα διαρκέσει συνολικά τέσσερις ημέρες -ειδικότερα- από την Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, οπότε στις 4μ.μ. τα άρματα θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Μικρές εστίες στις γειτονιές, πάρτι μασκέ, μουσική, άφθονο φαγητό και κρασί, παραδοσιακοί χοροί, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, αποκριάτικο «χάπενινγκ» με βενετσιάνικους τόνους και πολλές άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει, λοιπόν, η ΚΔΕΣ, για τον εορτασμό της φετινής αποκριάς, προσδίδοντας και φέτος στην πόλη της Σκάλας ένα διαφορετικό «χρώμα» και μια αίσθηση ζωντάνιας.

Καλείστε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις ανωτέρω εκδηλώσεις και να διασκεδάσετε μαζί μας. Το κέφι, ο χορός και το ξεφάντωμα σας περιμένουν!!!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: