Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πελοποννησιακοί Αγώνες Πετοσφαίρισης


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση (FINALΕ FOUR), πρωταθλήματος Βόλεϊ παίδων Πελοποννήσου, που με χαρά και τιμή φιλοξένησε ο Δήμος Σκάλας, την 30η και 31η Μαρτίου 2010.
Ειδικότερα, οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, με τις ομάδες «Ε.Α.Π.» (ΠΑΤΡΑΣ), «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ», «Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ» και «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80» να κλέβουν την παράσταση.
Στο μικρό τελικό αγωνίστηκαν η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ» και η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80», με την πρώτη ομάδα να επικρατεί τελικά, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.
Στο μεγάλο τελικό, δε, αναμετρήθηκαν οι ομάδες «Ε.Α.Π.» (ΠΑΤΡΑΣ) και «Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ». Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν εξαιρετικό αγώνα μεταξύ πολύ δυνατών παικτών, ενώ στο τέλος η ομάδα που επικράτησε και κατέλαβε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ήταν η «Ε.Α.Π.» (ΠΑΤΡΑΣ) με 3 – 1 στα σετ.
Στο τέλος του αγώνα, μετάλλια και αναμνηστικά απονεμήθηκαν στους παίκτες για τη συμμετοχή τους.
Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού - (Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας Cosmote) κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελ/σου κκ. Κωνσταντίνος Βλάσσης, Γιάννης Χλιός και Νίκος Μακρής, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σκάλας συγχαίρουν, καταρχάς, τους παίκτες όλων των ομάδων για την εξαιρετική προσπάθειά τους και βεβαίως ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Cosmote για την έμπρακτη στήριξη της διοργάνωσης, καθώς επίσης το Δήμο Έλους για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: