Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΦΙΛΙΣΙΟΥ

Την 15η Μαίου 2010 δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο φωτογραφία και σχόλιο από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΣΙΟΥ σχετικά με την κατάσταση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Γηπέδου Φιλισίου. Σχολιάζοντας το ανωτέρω ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ αναφέρθηκε στην ομάδα (δεν αναφέρεται το όνομα της ομάδας) αλλά από τα λεγόμενα του στο σχόλιο φωτογραφίζει την ομάδα που φιλοξενείται στο γήπεδο αυτό (Α.Ε Περιστερίου-Φιλισίου). Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το ονομά τους και ο αναγνώστης πρέπει να έχει πλήρη και σαφή ενημέρωση σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
1 Ο δήμος Σκάλας κατά το έτος 2009 ‘έδωσε οικονομική ενίσχυση για κάλυψη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ αναγκών της ομάδας το ποσό των 8.000 ευρώ. Επισημαίνουμε ότι οικονομική ενίσχυση έλαβαν όλες οι ομάδες του Δήμου και όχι μόνο η δική μας. Παρόλο που είναι η μόνη ομάδα του Δήμου που αγωνίζεται στην Α κατηγορία Λακωνίας.
2 Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων κάλυψε (ο Δήμος) τη δαπάνη για την αμοιβή συγκροτήματος σε εκδήλωση που έγινε στο Περιστέρι στο τέλος Ιουλίου σε συνδιοργάνωση με την ομάδα και ευχαριστούμε τον κύριο Δήμαρχο και το Δημ. Συμβούλιο για την συμπαράσταση τους. Άρα τα παραπάνω χρήματα αφορούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ της ομάδας και όχι συντήρηση του γηπέδου το οποίο είναι ιδιοκτησία του Δήμου. Τονίζουμε ότι ποσό των 1.000 ευρώ πλήρωσε από τα ανωτέρω χρήματα η ομάδα για εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ της γεώτρησης από την οποία ποτιζόταν το γήπεδο και η οποία είχε να πληρωθεί τρία χρόνια. Επίσης για μικροσυντηρήσεις του γηπέδου και των αποδυτηρίων έβαλαν το χέρι στη τσέπη μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας. Το ποσό αυτό είναι περίπου 1.200 ευρώ.
3 Σχολιάζοντας την πληρωμή προπονητή και παικτών θέλουμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κόσμο ότι στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με καθηγητή-γυμναστή-διπλωματούχο προπονητή προκειμένου να αξιοποιήσει τους νεαρούς παίκτες της παράλληλα με την ανδρική ομάδα έναντι μικρής αμοιβής. Σχετικά με την πληρωμή παικτών είμαστε η μόνη ομάδα που δεν πληρώνει «ντόπιους» παίκτες. Οι δε ποδοσφαιριστές που έχουμε και είναι από άλλα χωριά παίρνουν μόνο τα έξοδα μετακίνησης τους σε αντίθεση με άλλες ομάδες του Δήμου που πληρώνουν και «ντόπιους» και παίκτες από άλλα χωριά. Πιστεύουμε ότι εμείς αθλούμε τους νέους εφαρμόζοντας την ερασιτεχνική νοοτροπία. Είμαστε στη διάθεση του Κ.Κ. ΑΝΩΝΥΜΟΥ για να του παρέχουμε ό,τι πληροφορίες θέλει σχετικά με την διαχείριση και την λειτουργία της ομάδας μας. Μας κάνει τρομερή εντύπωση γιατί ο Κ.Κ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ αντί να σχολιάσει την ουσία του κειμένου του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΣΙΟΥ ασχολήθηκε με την ομάδα μας. Μήπως έχει προηγούμενα με την ομάδα μας; Μήπως δεν του αρέσει που η ομάδα μας παρουσιάζεται στις υψηλές θέσεις του Λακωνικού ποδοσφαίρου; Μήπως…, μήπως…, μήπως…
Εμείς απαντήσαμε ονομαστικά στο σχόλιο του Κ.Κ. ΑΝΩΝΥΜΟΥ. Θα ήταν χαρά μας να σχολιάσει το παρόν κείμενο με ονοματεπώνυμο.

Εκ του Δ.Σ.

Ένωση Περιστερίου- Φιλισίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: