Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

14 Νοέμβρη: Η βραδιά με τους δυο δημάρχους!!!!

Δείτε και ακούστε τα βίντεο από την βραδιά των επαναληπτικών εκλογών από τον ΕΛΛΑΔΑ ΤV.
Ήταν η βραδιά θρίλερ που τα είχε όλα. Η αγωνιά για την ανάδειξη νέου δημάρχου Ευρώτα, έως και την τελευταία στιγμή να είναι στήθος με στήθος.
Είναι η βραδιά με τους δυο δημάρχους μέσα στον ίδιο δήμο.
Είναι η βραδιά με τους δυο πανηγυρισμούς και με τις δυο πίκρες.
Επειδή τα γραπτά μένουν και τα λόγια φεύγουν, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για ποιος ήταν ο βασικός υπαίτιος για το αλαλούμ εκείνης της βραδιάς.
Το πρώτο βίντεο είναι οι εξηγήσεις που έδωσε ο διευθυντής του σταθμού κ. Φελούρης, το δεύτερο είναι η νίκη Πήλιουρα, και το τρίτο η νίκη Γρυπιώτη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

APO ENA NTENEKE JEGANOTO K LAMOGIO THS XOYNTAS POY EFAGE TA LEFTA THS MAMAS TOY TI PERIMENETE?? ROTISTE KANENAN PALIO TI ESTI AYTOS O KANALARXHS!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε φιλε τα αλλα ΔΕΝ τα ειπες. Εκεινα τα λεφτα με τις επιδοτουμενες σχολες απο την ΕΟΚ (δημοσιογραφιας) που εφαγε? Θυμηθητε με το αλλο το λαμογιο τον Εμμανουηλ? Τινα πεις και τι να αφησεις!! Με τους αναμεταδοτες τις κομπινες?

Ανώνυμος είπε...

να τα πω και εγω? Τις απειλες σε ΔΕΗ και ΟΤΕ οτι τον σαμποταρουν ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ τον οτι θα του κοψουν τις παροχες( ενω δεν πληρωνε φραγκο) !!!!!

Ανώνυμος είπε...

aftos o kalos o kanalarhis mas ehi tetia prosonta!!!!! ( ime apo Sparti meria xero, xero......)

Ανώνυμος είπε...

kati tetioi den pane filaki edo sto Ellada. Ginonte malista kanalarxes.
oli oi apateones anavathmizonte ke oi alli paragontes pane ke tous glifoune!!!! Ke malista tous plironoune ki apo pano!!!!

Ανώνυμος είπε...

ehi akousi tetia o kanalarxis siga min idroni to afti tou. Na ton heromaste!!!!

Ανώνυμος είπε...

simfono ke ego me tous parapano. To oreo ine oti pane thesmikoi paragontes tou topou ke dinoun sinentefxeis se ayto to nteneke. KALA
tosi anagi to ehoun?????