Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Για το αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ευρώτα

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα που την ψήφισαν προσφέροντάς της ένα σημαντικό ποσοστό και κερδίζοντας μία έδρα στο νέο δημοτικό Συμβούλιο. Αψήφησαν τους εκβιασμούς , τα ψευτοδιλήμματα και τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. Βέβαιο είναι, ότι πολλοί ακόμα βρέθηκαν ένα βήμα από το να ψηφίσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αν και τελικά δεν «περπάτησαν» μέχρι το τέλος του δρόμου.
Με βάση και το αποτέλεσμα φαίνονται ξεκάθαρα οι υπόγειες και φανερές διαδρομές ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδυασμούς της ΝΔ. Έπεσαν οι μάσκες για πολλούς. Παρεμβάσεις άνωθεν (από βουλευτές), απερχόμενοι δήμαρχοι που θέλουν μερίδιο εξουσίας (για το καλό τους), δήμαρχοι που χρησιμοποιούν το μηχανισμό των Δήμων για ψηφοθηρία με ολίγον από αριστερά του σαλονιού, διαστρέβλωση των θέσεών μας από μερίδα του τοπικού τύπου, όλα αυτά μαζί θα συμβάλουν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής .
Δεν πρόκειται μόνο για φιλοδοξίες και προσωπικά συμφέροντα αλλά κοινή σύμπλευση των δύο κομμάτων που έχουν την ίδια πολιτική , συμφωνούν σχεδόν σε όλα και πάνε από κοινού να την εφαρμόσουν· μια πολιτική που είναι εχθρική προς τους εργαζόμενους, τους αγρότες τους νέους και τους μετανάστες.
Με βάση αυτά εμείς δεν λέμε άλλα στον πρώτο γύρο και άλλα στο δεύτερο. Δεν αλλοιώνεται η πολιτική συνείδηση του ανθρώπου. Άλλωστε, είμαστε οι μόνοι που είχαμε ξεκαθαρίσει (πανελλαδικά και τοπικά) τι θα ψηφίσουμε στις περιφέρειες και στους δήμους στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι ψηφίζουμε Λευκό η Άκυρο.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους υποψήφιους του συνδυασμού, τους φίλους και όσους μας στήριξαν. Δεν λυπήθηκαν κόπους και θυσίες για να φτάσει η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού και να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.
Δίνουμε την υπόσχεση πως μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά κύρια έξω από αυτό θα είμαστε η φωνή του λαού που θα αντιπαλεύει την σημερινή πολιτική του μνημονίου και όλων των αντιδραστικών πολιτικών που μας οδηγούν σε οπισθοδρόμηση
Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ευρώτα
Βούλα Σταματάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: