Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ

Μια βραδιά θρίλερ για τους δημότες του δήμου Ευρώτα, ήταν η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, Γιάννη Γρυπιώτη και Φίλιππα Πήλιουρα.
Η διαφορά των δυο υποψηφίων  ήταν έως και το τελευταίο εκλογικό τμήμα που ανακοινώθηκε μόλις 11 ψήφους υπέρ του Γιάννη Γρυπιώτη.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Φίλιππα Πήλιουρα ότι αυτός ήταν ο νικητής με 6 ψήφους υπέρ, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πανηγυρίζουν οι ψηφοφόροι του, σε Σκάλα και Βλαχιώτη. Όμως αυτό το αποτέλεσμα ανετράπη μετά από  ανακοίνωση της νομαρχίας Λακωνίας, που με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που είχαν σταλεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, έδειχναν τον συνδυασμό του Γιάννη Γρυπιώτη με 11 ψήφους διαφορά . Αξίζει να αναφερθούμε ότι και κατά την δήλωση του κ. Πήλιουρα, η νομαρχία Λακωνίας του είχε δώσει αποτέλεσμα, ότι ήταν αυτός νικητής των εκλογών και αυτός  με τη σειρά του έκανε δήλωση στον  ΕΛΛΑΔΑ TV ότι είναι ο νέος δήμαρχος Ευρώτα .
Στη συνέχεια ακολούθησαν πανηγυρισμοί στο εκλογικό του κέντρο, όμως παράλληλα πανηγύριζαν και οι ψηφοφόροι του  κ.  Γρυπιώτη, καθώς βγήκε και δήλωσε, ότι ο συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι ο νικητής των εκλογών.Υπήρξε ένα μικρό αλαλούμ με την εξέλιξη των αποτελεσμάτων όπως τα έδινε η κάθε πλευρά ,αλλά τελικά οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στο εκλογικό κέντρο του κ.Γρυπιώτη.
Η διαφορά των ψήφων είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα  ο υποψήφιος δήμαρχος κ Πηλιουρας θα υποβάλει ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος.
Όπως και να έχει η τελική έκβαση του αποτελέσματος,  αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις επικεφαλής των συνδυασμών για την ήπια εκλογική τους αναμέτρηση.
Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου εσωτερικών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

23% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ! 50,95% ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ..