Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Επανειλημμένως το θέμα της ΔΟΥ των Κροκεών έχει απασχολήσει υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας της. Παρότι η ΔΟΥ Κροκεών με το άρτια εκπαιδευμένο και προσοντούχο δυναμικό της συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και στα οικονομικά του Κράτους, εν τούτοις υπάρχουν εισηγήσεις για το κλείσιμό της.
Είναι γνωστό ότι πρόκειται για την ιστορική ΔΟΥ της ευρύτερης περιοχής με
απρόσκοπτη λειτουργία δεκαετιών. Πέραν της εξυπηρέτησης των πολιτών εξυπηρετεί το σύνολο των Δημοσίων Υπηρεσιών που λειτουργούν στις Κροκεές.
Η σχέση του Κράτους της Διοίκησης και της Τ.Α. στις σημερινές δύσκολες και επώδυνες συνθήκες πρέπει να αποκτήσει λειτουργικά και αντιγραφειοκρατικά χαρακτηριστικά προς όφελος των πολιτών.
Στη βάση αυτή ως εκλεγμένος Δήμαρχος Ευρώτα (περιλαμβάνει τους Καποδιστριακούς Δήμους Έλους, Κροκεών, Σκάλας, Γερονθρών και Νιάτων) θα παρακαλούσα για την πολιτική σας βούληση ώστε η ΔΟΥ Κροκεών να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της.
Γνωρίζουν οι υπηρεσίες σας την θετική συμβολή του έμψυχου δυναμικού της ΔΟΥ Κροκεών, όπως και την θετική της συμβολή στην ευρύτερη περιοχή.
Εκφράζοντας την κοινή επιθυμία και το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των Κροκεών αλλά και του συνόλου των πολιτών του Δήμου Ευρώτα, πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην λειτουργία της ΔΟΥ Κροκεών.


ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΑΛΑΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ (2010-2011)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΡΟΚΕΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 75 ΚΑΙ 80 %.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌ ΘΑ ΠΕΙ <>,
ΟΧΙ ΠΑΊΖΟΥΜΕ : : :

Ανώνυμος είπε...

τι δήμαρχο βγαλαμε εμείς βρε!τι δήμαρχο!τι άξιο παλικάρι που είναι αυτό!ποιος άλλος θα μπορούσε να στείλει τέτοια επιστολή?ε?και μόνο για αυτή την επιστολή άξιζε η ψήφος 5.644 ανθρώπων που σε ψήφισαν.α ρε κακομοίρη,νομίζεις πως μας κοροϊδεύεις?όταν εσύ πήγαινες εμείς γυρίζαμε για πολλοστή φορά!

Ανώνυμος είπε...

Vre megale edw ekleise olokliros ote pou eksipiretouse tous dimous skalas elous geronthrwn kai den to pires xampari. Diladi tha protimouses na kleisei i ΔΟΥ skalas kai na parameinei anoixti afti twn krokewn? giati me poia logiki otan akougetai oti tha miwthoun oi efories se oli tin ellada esy theleis 2 efories ston dimo sou? afti einai i sovarotita me tin opoia skeftesai na leitourgeiseis ton dimo evrwta an telika eisai esy dimarxos?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΕ, ΔΕΗ έκλεισαν Κέντρο Υγείας πιθανόν κινδυνεύει κι εμεις κανουμε τα γλυκα ματια στους ψηφοφορους μας.
Τουλάχιστον η ΔΟΥ ειναι επιβεβλημένο να κλείσει με τα σημερινά δεδομένα, ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχει αντίστοιχο σε όλη την επικράτεια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!! ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

tetia antipolitefsi skeftosaste na kanete? Kala sas ipan kapioi B......
ke paraksigithikate!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΓΑ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ? ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΥ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ? ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

εμείς φίλε μου βλάχοι είμαστε στην καταγωγή(και είναι τιμή μας και καμάρι μας σε πληροφορώ) και όχι στη συμπεριφορά.....πέρα όμως από βλάχοι είμαστε και έξυπνοι άνθρωποι και δεν ανεχόμαστε να μας υποτιμάτε τη νοημοσύνη.......

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΩΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΒΛΕΠΕ ΡΟΥΜΕΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

mallon to B..... allo yponoeis. Kano lathos?

Ανώνυμος είπε...

Οχι. Σωστα καταλαβες.

Ανώνυμος είπε...

με τα καμώματά σας μου θυμίζετε τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρή και πέρναγα έξω από το νεκροταφείο: τραγουδούσα για να διασκεδάσω το φόβο μου...

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο κοπελα μου. Αντι να ασχολουμεθα με τα ΟΥΣΙΩΔΗ θεματα πετροβολιομαστε λες κ η εξουσια ειναι μονιμη προικα του οποιουδηποτε κ. Γυπιωτη η αντιστοιχα του κ. Πηλιουρα (δεν ειναι προσωπικο το θεμα). ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΧΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ? ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ να τσακωνωμαστε επι προσωπικου για τους π.χ. πιο πανω κυριους.

Ανώνυμος είπε...

καπου εδω σε σεωα σχολιαστη συμφωνω και κατα τη γνωμη μου ειναι πολη ουσια. Τοπικιστικες διενεξεις, διαμαχες κοινωνικων ταξεων(εσυ παιπνεις περισσοτερα απο τη δουλεια σου, καλιτερη συνταξη, αυτος αδικειται, κ.λπ κ.λπ.)ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, εξουσιες τριψτε τα χερια σας. Και εμεις πιστοι πελατες το ΚΑΘΗΚΟΝ στις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

vre seis oti ke na pite den allazoume myala THIS IS LAKONIA! Tha mas pinoun to aima ta vampir ke tha leme efxaristo . AFISTE TO MHN TO KOYRAZETE!! GIATI SIGINITAI KANEIS ME TOSA POY SYMVENOYN?