Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Η μάχη του σταυρού είναι μια σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος αξιοπρέπεια, εντιμότητα και υπερηφάνεια, στοιχεία που έχω σαν γνώμονα στη ζωή μου και με αυτά πορεύτηκα σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Εύχομαι στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα , καλό και εποικοδομητικό έργο προς όφελος όλων μας.

Με την διαβεβαίωση της εκτίμησής μου
Δημήτριος Μαχαίρας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Έλους

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της τύχης μας που σαν δήμος Έλους δεν μπορέσαμε να κατεβάσουμε έναν υποψήφιο δήμαρχο από τον δήμο μας.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας που δεν καταφέραμε σαν Βλαχιώτη να ψηφίσουμε δημοτικούς συμβούλους από το Βλαχιώτη.
Είμαστε ένα χωριό που δέκα άνθρωποι θέλουν να κάνουν το δικό τους κουμάντο στο χωριό μας.
Είμαστε ένα χωριό που βγάζει αποφάσεις στα καφενεία της πλατείας.
Είμαστε ένα χωριό που δεν μπορέσαμε εδώ και δεκαετίες να έχουμε σχέδιο πόλης κλπ.
Δεν μας φταίει ούτε ο Πήλιουρας ούτε ο Γρυπιώτης για την κατάντια μας.
Ας το λάβουν υπόψη τους οι δημοκράτες της Πλατείας.
Αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια του χωριού μας.
Ξυπνήστε χωριανοί.
Ένας δημοκράτης εκτός Πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λες για τη μάχη του σταυρού Δημήτρη τα ένοιωσες πολύ άσχημα στο πετσί σου με αυτά που έβλεπες δίπλα σου από τους συνυποψήφιούς σου.
Αλλά έτσι είμαστε εμείς, τον περισσότερο αξιόλογο ως άτομο και ως αυριανό σύμβουλο μέσα στο Βλαχιώτη τον στείλαμε χαμηλότερα σχεδόν από όλους.
Καλή ξεκούραση και περισυλλογή τώρα και σκέψου με ποιούς έμπλεξες (ή μάλλον παραλίγο να μπλέξεις!).

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν ένα μικρό φως στο σκοτάδι, το ευχαριστήριο μύνημα του κ. Μαχαίρα, δείχνει ότι ο άνθρωπος διαθέτει πολιτικό πολιτισμό κάτι που τις τελευταίες ημέρες σπανίζει. Έχουμε τόσα δικά μας προβλήματα και φανατιζόμαστε για βλακείες. Δεν μιλάνε μεταξύ τους συγγενείς, γείτονες, φίλοι και χαλάνε τις καρδιές τους για τα πολιτικά. Δεν αξίζει ρε παιδιά, όλοι το δικό τους συμφέρον κοιτάνε, κανένας δεν ήλθε ανιδιοτελώς να μας σώσει. Η κακία και οι πικρίες θα μας μείνουν.

Α.ΓΑ.Σ είπε...

μακάρι όλοι να είχαμε το προσωπικό και το πολιτικό σου ήθος
Α.ΓΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΡΥΠΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μέσω αυτού του μέσου επικοινωνίας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο, τον καλό λόγο, την καλή πρόθεση, στην προσπάθεια μου να είμαι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα. Υπόσχομαι οτι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και θα υπερασπισθώ το δίκαιο και το σωστό, για το καλό του Δημότη Ευρώτα και του Δήμου μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρηδες καλά τα λέτε και οι 2 αλλά το θέμα είναι να μπορεί να ακούγεται η φωνή σας (και δεν μιλάω μόνο για το καρναβάλι Δημήτρη Διαμαντάκο, μιας κι εσύ εξελέγης δημοτικός σύμβουλος).
Το θέμα είναι να μπορείς να κρατήσεις το μέτρο και στους διπλανούς σου γιατί ας μη γελιόμαστε, στη μικρή κοινωνία που ζούμε γνωρίζουμε όλοι καλά τι συμβαίνει (δεν μιλάω για σένα, ξέρουμε όλοι το ήθος σου καθώς και του κ. Μαχαίρα).
Δεν μας αρκεί να είσαι το καλό παιδί, θέλουμε να δώσεις τις μάχες σου σε όλα τα στραβά που θα βλέπεις από αυτούς που πολιτεύτηκαν για να βοηθήσουν ... τον τόπο (και τον εαυτό τους...).
Καλή θητεία.

Ανώνυμος είπε...

να και σχολιαστες εδω με σοβαροτητα που βλεπουν περα απο τη μυτη τους. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε σας κρατατε παιδια γιατι χανομαστε στη μουχλα του καμπου. Μηλαμε δυστυχως για επιπεδο κατω απο το δαπεδο, την ωρα που αλλοι πανε για τον ΑΡΗ