Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω .

Αγαπητοί δημότες –σες δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον δήμο Σκάλας για τα εκλογικά αποτελέσματα, του Δήμου Σκάλας.
Μετά από πολλές επισκέψεις στο δημαρχείο δεν κατέστη δυνατόν να βρω μια άκρη, για τα αποτελέσματα των εκλογών , ο ένας υπάλληλος ρίχνει ευθύνες στον άλλον, για το ποιος θα ασχοληθεί με την κατάρτιση του πίνακα .
Οι υποψήφιοι γνωρίζουν πόσους σταυρούς έχουν πάρει, αλλά ο απλός δημότης έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Πότε θα αποφασίσουν να βγάλουν τα αποτελέσματα? και μην μου πουν δικαιολογία το πρωτοδικείο γιατί άλλοι δήμοι την επόμενη μέρα των εκλογών είχαν αναρτήσει τα αποτελέσματα.
Πότε θα αποφασίσουν να δουλέψουν ?

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΡΥΠΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ.
ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤO SITE ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΡΥΠΙΩΤΗ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.
ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ.
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ... ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ειναι τα σχολια που δικαιωμα εχει να κανει ο οποιοσδηποτε να ειναι ενυπογραφα κ να γινονται με στοιχεια ετσι ωστε να τυγχανουν σοβαροτητας διαφορετικα αφηνουν υπονιες. Δημητρης Κυριακακος

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΝΕ". ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο Κ.ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ? ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ 2006 ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

KATA TO ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΤΟΙΟ ..Υ Λ Ι Κ Ο.........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

σχολιάζετε 'οτι ο βόρειος δήμαρχος ως λογιστης ήταν ανακατεμένος με το σκάνδαλο αθανασιάδη με τα στάρια, μήπωςείναι αλήθεια΄ μήπως κατέχει συνέπεια του σκανδάλου και έκταση 250 στρεμάτων κάπου στην περιοχή της ακραίας

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ Α΄ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ; ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ
ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ=0

Ανώνυμος είπε...

κατά τα σκατά! και το φτυάρι.....Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, είναι μεγάλη μας τιμή να μας θεωρείτε ένα κομμάτι του δικού σας ΒΟΘΡΟΥ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ;;;ΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΕΙΣΤΕ...ΟΣΟ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ