Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κατοχυρώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών,νικητής των εκλογών ο Συνδυασμός ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απερρίφθη η ένσταση κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου στο Δήμο Ευρώτα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών παραμένει ως έχει, με δήμαρχο Ευρώτα τον κ.Γιάννη Γρυπιώτη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Θα είχαν όλα τελειώσει από σήμερα αν σε καποιο εκλογικό τμήμα δεν είχαν βρεθεί όλα τα ψηφοδέλτια χωρίς την υπογραφή του δικαστικού. Μέχρι να αποδειχτεί ότι ήταν απλά μια παρατυπία και όχι αντικατάσταση ψηφοδελτίων από τρίτους θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του εκλογοδικείου. Φένεται όμως ότι δεν μπορεί κάτι να αλλάξει και μόπως όλα δείχνουν το θρύλερ που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 14/11 φθανει στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ/Η.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ''ΣΤΡΑΤΟΥ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!! ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

GIATI NA MIN ISXYEI I APLI ANALOGIKI STIS DIMOTIKES EKLOGES DEN MPORW NA KATALAVW.