Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το πέρας της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων για το Δήμο Ευρώτα και την επισφράγιση της νίκης υπέρ του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης καλεί τους δημάρχους των πρώην Καποδιστριακών Δήμων (Κροκεών, Έλους, Νιάτων και Γερονθρών) σε σύσκεψη, την προσεχή Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας.
Σκοπός της εν λόγω συνεδρίασης θα είναι η οργάνωση και η λειτουργικότητα του νέου διευρυμένου δήμου.
Ακολούθως παρατίθεται η σχετική δήλωση του κου Δημητρακόπουλου, πληρεξούσιου δικηγόρου του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»:

«Κατά την επίδειξη των ψηφοδελτίων των συνδυασμών «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», που έλαβε χώρα την 23η και 24η Νοεμβρίου στο Πρωτοδικείο Σπάρτης, δεν παρατηρήθηκαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», του οποίου ηγείται ο κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, που να έχουν νομικά ελαττώματα. Τουναντίον, ένα (1) ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» προσμετράται στην εκλογική δύναμη του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
Όσον αφορά στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο η δικαστική αντιπρόσωπος παρέλειψε, εκ παραδρομής, να υπογράψει το σύνολο των ψηφοδελτίων, το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έχει αμετακλήτως κρίνει ότι, αυτό δεν επηρεάζει το κύρος της εκλογικής διαδικασίας και την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων, γιατί η ως άνω δικαστική αντιπρόσωπος έχει νομοτύπως υπογράψει τα εκλογικά βιβλία, όπου καταγράφονται τα ψηφοδέλτια.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ».

Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Δικηγόρος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ..........................

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος Ασφαλιστικού Γραφείου στη Σκάλα .--ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΡΑΚΙ--

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

NATAAAAAA....... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟΙ!!!! Ε ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ.
ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ… & ----

Ανώνυμος είπε...

(Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ)

ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας πρόεδρος της ΝΟΔΕ ποια ακριβώς κόμματα είχε απέναντί του?μήπως τη ΝΔ, τον κο Φούρκα και το συνάφι του?Πες τα αλλού αυτά φίλε.....παρόλα αυτά να χαίρεσαι τον ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟ δήμαρχό σου.

Ανώνυμος είπε...

KANEIΣ Κ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

PROHN DHMARXOSNEGINE KLHTHRAS??????A KALO EEEEEEE!!!!