Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Επειδή η διαφορά ήταν μικρή δεν ανακοινώναμε αποτελέσματα μέχρι να σιγουρευτούμε απο τα αποτελεσματα του Υπουργείου Εσωτερικών. Κάπου έχουμε λάθος για 2 ψήφους σε σχέση με τα παραπανω αποτελεσματα .

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den eixan kapioi ypomonh kai vghkan me ta toufekia na panhgyrisoun xwris na einai akoma tipota sigouro.toulaxiston eidan pws einai na panhygirizeis kai aytoi.kai kanane kai dromo oi an8rwpoi,as einai kala omws kai as hremhsoun shmera.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΠΑΠΑΡΑ ανώνυμε, εμείς πανηγυρίζαμε διότι η νομαρχία μας ανακοίνωσε πως προηγηθήκαμε με 6 ψήφους.ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΕΒΗ και άλλαξε το αποτέλεσμα?????Όπως και να έχει η ΝΙΚΗ ΜΑΣ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιατί εμείς δε φέραμε κανένα τσιγγάνο για να ψηφίσει σε αντίθεση με σας που κουβαλήσατε όλους τους καταβλησμούς της Πελοποννήσου.....Και για να μην ξεχνιόμαστε τίποτα δεν είναι οριστικό....ΓΕΩΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

den sas ta edwse i nomarxia itan dikosas lathos gia ti den ta ixe akoma i nomarxia aiia opios biazete skontafti.kai xeftilizete....sobarotita miden. gia na min po gia ai kioy.

Ανώνυμος είπε...

Οι αθίγγανοι ίσως είναι πιο τίμιοι από εμάς, τους "ευυπόλιπτους" και αγιοπρεπείς, ρατσιστές, που αφήνουμε τον κάθε ένα που έχρισε τον εαυτό του παράγοντα, να μας άγει και να μας φέρει με εκβιασμούς - βρισιές και άλλες παρόμοιες "δημοκρατικές" μεθόδους.
Ας αναλογισθούμε λοιπόν τις δικές μας ευθύνες και ας αφήσουμε τους αθίγγανους ήσυχους, τουλάγχιστον αυτοί είναι πάντα ενωμένοι μεταξύ τους και ελευθεροι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ "ΕΛΛΑΔΑ TV'' ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ 'Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Η ΣΚΑΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι φίλε μου! αλλά φοβάμαι πως όταν ξυπνήσουν θα είναι πολύ αργά... η ελπίδα όμως τελειώνει πάντα τελευταία!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΙΜΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Απλά μαθηματικά είναι ρε φίλε. Πάρτε τα αποτελέσματα, των εκλογικών σας αντιπροσώπων και προσθέστε τα, αν ξέρετε. Θα δείτε ότι δεν "έγινε" τίποτα άλλο, παρά μόνο η προχειρότητα και η ανεπάρκεια του ατόμου που θέλετε να βλέπεται ως ΜΕΣΙΑ. Τουλάχιστον οι άλλοι είχαν την υπομονή να περιμένουν για να μην γίνουν ρεζίλι.

Ανώνυμος είπε...

exete pantos poly gelio!!!ponaei poly eeeee!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή υπάρχει απ' ότι φαίνεται καχυποψία, από τον κόσμο, για την αλήθεια των αποτελεσμάτων, νομίζω ότι ο κ. Λεημονίτης και ο κ. Παρασκευόπουλος που τα μετέδιδαν ζωντανά και έβγαλαν το ίδιο αποτέλεσμα να πάρουν θέση και να μας πουν την άποψή τους.

Ανώνυμος είπε...

Γ ΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ρ ΟΥΦΙΑΝΟΙ
Ι ΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ
Π ΗΛΙΟΥΡΑΚΙΑ
Ι ΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
Ω ΜΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΓΙΑ
Τ ΗΝ
Η ΤΤΑ
Σ ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

KYRIOI OFEILATE NA DEIKSETE AXIOPREPEIA.O FOURKAS SYNEXAREI KAI FILHSE TON NIKHTH KYRIO ARGITAKO STO DHMO SPARTHS DHMOSIWS KAI EINAI TIMH TOU AYTO!!ESEIS OMWS DIXAZETE ENA DHMO,TO DEYTERO STH LAKWNIA KAI AYTO 8A TO SYNEXISETE, GIATI??TO H8OS FENETE KAI O XARAKTHRAS MAS STA DYSKOLA KAI OTAN XANOUME!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΝΗΚΕ.
ΟΤΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ ΜΕ 800+ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
ΥΓ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και σήμερα ο κ. Πηλιουρας κρύβεται. Δεν ενημερώνει επίσημα τους δημότες για το τι συμβαίνει και αφήνει τα παπαγαλάκια σαν κι' εσένα να διαδίδουν πράγματα ανώνυμα και ανεύθυνα. Αυτή η παραπληροφόρηση είναι ανεπίτρεπτη και δεν μας αξίζει.
Και βέβαια είναι δικαίωμά του να ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα. Αυτό είναι νομίζω αποδεκτό απ' όλους αφού όλοι στη θέση του το ίδιο θα έκαναν. Αλλά να πλανόνται στον αέρα τέτοια σενάρια δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν, μόνο κακό κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ?ru

Ανώνυμος είπε...

Που το έχει ανακοινώσει η νομαρχία Λακωνίας το αποτέλεσμα και δεν το έχουμε δει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

EXETE XASEI KA8E METRO PIA.ALLA SAS VOH8AEI H ANWNYMIA GI AYTO KAI VGAZETE TON OXETO AYTO KATA TOU GRYPIWTH.AFHSTE TA STOIXEIA SAS AN XERETE OTI DEN EKANE TPT OTI EFAGE KAI OLA TA YPOLOIPA NA VGALOUME MIA AKRH ,AFOU XERETE TOSA POLLA.TELIKA.......POLY KOLOPAIDO O GRYPIOTHS!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ Ο Κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ( ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ), ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ Κ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολη τετραετία έρχεται (ή καλύτερα 3,5ετία), την κάνει ακόμα πιό δύσκολη η δυσπιστία του κόσμου για το αποτέλεσμα αλλά και οι δυνατότητες και των δύο παρατάξεων.
Ξεκινώντας από τους επικεφαλείς, δυστυχώς κρίνονται ανεπαρκέστατοι και οι δύο (τον Γρυπιώτη τον ζούμε, δυστυχώς πολύ στόμφο, πολύ στρατό πίσω του, πολύ εγωισμό , πολύ επιδειξιομανία, λίγες σωστές πρωτοβουλίες, για σύγχρονη κοινωνία που λέει ας μη μιλήσω, κάντε μια βόλτα στις γειτονιές της Σκάλας και θα καταλάβετε. Το Σκ@@τό κυλάει στους δρόμους και για να εξυπηρετήσουμε τους φίλους μας κάνουμε 2 χρόνια την πάπια!).
Ο έτερος επικεφαλής (της αντιπολίτευσης(?) πλέον, φαινομενικά έχει παρουσιάσει ένα αξιόλογο έργο αλλά σε Δήμο μικρής δυναμικότητας, που δεν μπορεί να αποτελέσει προάγγελο για το έργο που μπορεί να κάνει στο σημερινό Δήμο Ευρώτα.
Ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ όμως, οι πρακτικές του και τα αποτελέσματά του δεν πείθουν ότι ήταν το καταληλλότερο πρόσωπο.
Υ.Γ.: Κάντε λίγο υπομονή και κρατήστε αυτό: Λειτουργία βιολογικού στο Γεράκι. Θα ακούσουμε πολλά σε λίγα χρόνια.
Ως προς το τι έγινε εκείνο το βράδυ, ο κ. Πήλιουρας οφείλει ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ να ξεκαθαρίσει αν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από τη Νομαρχία που τον έδινε νικητή.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Ας του το πει κάποιος να το καταλάβει και να τοποθετηθεί ώστε να λήξουν οι αμφισβητήσεις.