Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία οι εκλογές της Κυριακής ανέδειξαν Δήμαρχο Ευρώτα τον Γιάννη Γρυπιώτη.
Σ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καταθέσαμε προς τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για το μέλλον και την προοπτική του νέου Δήμου.
Ταυτόχρονα διαμορφώσαμε το ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιό μας και καλέσαμε τον λαό για την στήριξη και υποστήριξη.
Στους δύο γύρους των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες του νέου Δήμου μας επέλεξαν καθαρά και με σαφήνεια την Παράταξή μας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και μου έκαναν την μεγάλη τιμή να διατελέσω ο πρώτος Δήμαρχος Ευρώτα.
Δεσμεύομαι προσωπικά μαζί με όλους τους συνεργάτες μου να τηρήσω το προγραμματικό μας σχέδιο (2011 – 2014) και να λειτουργήσουμε προς το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας.
Θα αντιπαρέλθουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου, καθώς και τις μικρόψυχες πολιτικές που θέλουν να συντηρήσουν αυτό το κλίμα.
Χρέος και υποχρέωση μου να προχωρήσω μπροστά και να συνεργασθώ με:
* Την Κυβέρνηση
* Τα πολιτικά κόμματα
* Τους Βουλευτές του Νομού μας
* Την Κοινωνία των πολιτών
Το μέλλον ανήκει σ΄ όλους τους πολίτες του Δήμου Ευρώτα, ανεξάρτητα από το δικαίωμα της ψήφους τους.
Ξεκινάμε μια νέα περίοδο για την δημιουργική ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες κυρίως από την επώδυνη οικονομική κρίση.
Ξεκινάμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

mpravo sth skala.anedikse to dhmarxo pou eprepe!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ontws...anedeikse ena atomo me isxuri politiki voulisi kai logo...lol
mia aporia...ta pirotexnimata pou epesan x8es apo poion plirw8ikan???as apantisei o dimarxos

Ανώνυμος είπε...

απο εμάς φυσικά! από τους απλούς πολίτες, για τους οποίους ο δήμος δεν έχει λεφτά να φτιάξει τους δρόμους στα σπίτια μας αλλά έχει για να κάνει ο γρυπιώτης το κομμάτι του. άξιος!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα μια χαρα με τον δημαρχο, μηπως ειναι καιρος να καθαρισει λιγο και την γειτονια του, που αν περασεις απο εκει κλεινεις τη μυτη απο τη βρωμα? Καθαριοτητα δεν ειναι μονο οτι φαινεται στο κεντρο της Σκαλας αλλα και μεσα απο αυτο κυριε Δημαρχε.

Ανώνυμος είπε...

loipon epeidi den mporw na akouw malakies.. einai idi PLIROMENA!!!!
kommati den ekane kanenas gt k o idios den gnwrize tipota... amesws vgalate sumperasma oti tha ta plirwsete eseis.. otan tha milate kalo einai na kserete ti lete min rupenete me aidies.. filakiaaa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπαστακώθηκες πάλι και μοστράρεις για δήμαρχος....Δε σε θέλουμε ρε μεγάλε.Με το ζόρι?????Τι διάολο έκανες εσύ και το συνάφι σου και άλλαξε το αποτέλεσμα μετά από 2 ώρες?ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ......ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι γιατί το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά. Ο πραγματικός χαρακτήρας του καθενός φαίνεται όταν χάνει. Και απ' ότι φαίνεται εδώ έχει χαθεί κάθε αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

poso fenontai oi dia8eseis sas kyrioi an eixe vgei o phliouras.to epeipedo sas fenete ka8ara me apeiles vrisies kai tous tosous ekviasmous pou eixate kanei se ypopshfious tou grypiwth kai polites pou ton sthrizan.an adikh8hkate sigoura yparxei dikaiosynh kai an den kanei gia na synexisei gia dhmarxos 8a kri8ei kai pali poly grhgora.alla eleos pia tosh lasph enantion tou kai tosh vrwmia.

Ανώνυμος είπε...

polli Pilioureiki proekipsan re pedia . Pos etsi toso endiaferon? Mipos ponai k vgasoume kakioules? Tora anakalipsate ton kako ton dimarho. Toso kero pou isastan?

Ανώνυμος είπε...

to olo skiniko einai toulaxiston faidro...ex8es pali giati ekleisan ton dromo epeidi panigurizan sto eklogiko tou grupiwti?dikaiologeitai auti i praksi?8ewroun pws eixan epityxia kai niki otan i apoxi eftase to 50%?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη οποιος διαφωνει με τον Δημαρχο σημαινει οτι ειναι με τον αλλον υποψηφιο? Σιγουρα ειναι δυσκολο να ευχαριστησει ολους τους πολιτες, αλλα Δημοκρατια εχουμε οποτε εκφραζομαστε ελευθερα. Δεν υπαρχει λογος να γινονται λεκτικες επιθεσεις αλλα διαλογος.
Μπορω κι εγω με την ιδια λογικη που εσυ υποστηριζεις τοσο σθεναρα τον Δημαρχο, να σου γραψω οτι καποιο συμφερον εχεις. Οποτε μη βιαζεσαι να κρινεις τους υπολοιπους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΟΙΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΙΜΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Να ο αλλος ειναι σιγουρος οτι το αποτελεσμα αλοιωθηκε. αν ηταν αναποδα δεν θα ειχε αλοιωθει θα ηταν καθαρο ε?

Ανώνυμος είπε...

TI NA POUN TWRA,TO GNWSTO:KOMPINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????????AFOU HTAN TOSO SIGOUROI SHMENOI PWS KAPIOI TOUS GELASAN AI DE PSIFHSAN.TA EIXAN METRHSEI ALLIWS TA KOUKIA KAI DE TOUS VGHKAN .AS DEIKSETE AXIOPREPEIA OMWS GIATI DEN ARGOUN OI EPOMENES EKLOGES KAI O KOSMOS DE KSEHNAEI KAI TIMWREI!ISXYEI KAI GIA TOUS DYO VEVEA AYTO.KYRIE GRYPIWTH EXEIS MEGALO VAROS STIS PLATES SOU KAI NA EISAI POLY PROSEKTIKOS.

Ανώνυμος είπε...

οταν αγαπαs τον τοπο σου ειναι απαραδεκτο να μιλαs υβριστικα για τον εκλεγμενο Δημαρχο και να πλαθειs εφανταστα σεναρια καταλυσηs τηs Δημοκρατιαs.Οσο για τα σκουπιδια και την βρωμικη γειτονια σου εχειs απολυτο δικιο αλλα εχειs αναλογιστει σαν κατοικοs αυτηs τηs ποληs και τιs δικιεs σoυ ευθυνεs; AN ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΙ ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ,ΓΥΦΤΟΥΣ(400EURO Η ΚΑΡΟΤΣΑ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΩ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σου είχα γράψει προ ημερών, άσε τα σχόλια για τον Γρυπιώτη και κοίτα να μαζέψεις κανά ψήφο για τον αδελφό σου μήπως δει την πόρτα του Δημαρχείου, αλλά εσύ το χαβά σου . Με το μυαλό που έχεις, κοίτα πάλι τη πλάτη του Γρυπιώτη Γιατί με αυτό το μυαλό που έχεις, βαρέθηκες να τον βλέπεις από τον Οκτώβρη του 2002 στην πολιτική σκηνή, όταν έθεσε τον εαυτό του για πρώτη φορά στο συνδυασμό του Κώστα του Φούρκα ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος και τον ανάδειξε η Λακωνία δεύτερο. Βαρέθηκες να τον βλέπεις να παίρνει τον δήμο Σκάλας τον Οκτώβρη του 2006 με ποσοστό 62,50%.Βαρέθηκες να τον βλέπεις πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λακωνίας, και στο τέλος θα βαρεθείς να τον βλέπεις έως το 2014 Δήμαρχο Ευρώτα. Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις εκλογική περιφέρεια για να απαλλαγής από το σύνδρομο Γρυπιώτη, για το καλό της υγεία σου??? Τελικά μετά από όλα αυτά κατάλαβα ότι, ή πρέπει να είναι πολύ κωλόπαιδο ο Γρυπιώτης ή έχει μάθει πολλούς χορούς και μας χορεύει όλους μας!!!. Αν είναι έτσι, χαλάλι του ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!
Ραντεβού του Αγίου Βασιλείου 1-1-2011 στο Δημαρχείο Ευρώτα να σε κεράσουμε γλυκό, αλλιώς αν δεν μας κάνεις την τιμή γλυκό θα φας στις 7 Ιουλίου !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΥΣ 62,5% ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι!!!!!συγνωμη εσυ που μιλας για Ρουμάνους ξέρεις; Εισαι τοσο σιγουρος; Τελικα απορω πως γινεται να ξερετε ολοι εσεις και να εχετε αποψη εκτος απο μενα. Δηλαδη ειναι τρελλα. Ακου λοιπον μικρε.....με τους Ρουμανους εγω και μονο εγω ξερω τι εχει γινει. Ελα να με βρεις να σου λυθουν ολες οι αποριες!!!!!! ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!!!!!!