Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη για κατοχή όπλων και πυρομαχικών στο Δαφνί Λακωνίας

Συνελήφθη την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο δ.δ. Δαφνιού του δήμου Ευρώτα , από Αστυνομικούς των Α.Τ. Κροκεών και Γυθείου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τ.Α. Σπάρτης, ένας 46χρονος ημεδαπός για κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση σχετικής παρασχεθείσας πληροφορίας, πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνες σε δύο τροχόσπιτα που διατηρούσε ο δράστης στα δ.δ. ¨Δαφνιού¨ του δήμου Ευρώτα και ¨Μαυροβουνίου¨ του δήμου Αν. Μάνης Λακωνίας, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

*Ένα εύχρηστο πιστόλι, διαμετρήματος 9ΜΜ, με έναν γεμιστήρα που περιείχε δεκατρία φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος.
*Ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας BERETTA διαμετρήματος 7,65 ΜΜ με έναν γεμιστήρα που περιείχε οκτώ φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος.
*Μία σπάθα συνολικού μήκους 46,5cm.
*Ένα πτυσσόμενο σιδερένιο γκλοπ.
*Εκατόν δεκαοκτώ φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 ΜΜ.
*Σαράντα οκτώ φυσίγγια διαμετρήματος 9ΜΜ.
*Ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 Ευρώ.

Ο 46χρονος που συνελήφθη θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Σπάρτης.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης, συνέβαλαν καθοριστικά οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κροκεών.Η αστυνομία  δίνει μεγάλη βαρύτητα στην υπόθεση, καθώς αναμένονται και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τον συλληφθέντα.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΝΕΑ 14:40.
Σε νομότυπη ερεύνα που πραγματοποιήθηκε από άνδρες του ΑΤ Μεγαλόπολης και ύστερα από πληροφορίες του ΑΤ Κροκεών, σε κατάστημα Cafe Bar που έχει στην ιδιοκτησία του ο συλληφθείς στη Μεγαλόπολη, βρέθηκε μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο,  ένα ακόμα πιστόλι 9mm με ένα  γεμιστήρα που περιείχε  τρία φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος. Επίσης κατά την πρώτη μέρα της σύλληψης του ημεδαπού,  βρέθηκε να κατέχει  μεγάλο χρηματικό ποσόν 45.00€. Την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, ερευνά η αστυνομία.

1 σχόλιο:

imedapos είπε...

ο καθε κομπλεξικος φτιαχνει ενα site και εκτονωνει τα κομπλεξ του μεσα απο αναρτησεις φωτογραφιων και κειμενων σπιλωνοντας ανθρωπους και υποληψεις χωρις να υπαρχει λογος.Τελικα καποιος πρεπει να βαλει τελος σε κατι τετοια site ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!