Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κροκεατών Αττικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κροκεατών Αττικής παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο <<ΤΙΤΑΝΙΑ>> στην Αθήνα.
Εκπροσωπώντας το δήμαρχο Ευρώτα κ. Γρυπιώτη, ο κ. Παναγιωτακάκος μετέφερε το μήνυμα και τις ευχές του κου δημάρχου, για ένα δημιουργικό κι ευτυχισμένο έτος, με υγεία και χαρά.

Ιδιαίτερα στάθηκε, στην επιπλέον δέσμευση του νεοεκλεγέντος δημάρχου για την -εις το ακέραιο- υλοποίηση όλων των προεκλογικών εξαγγελιών του συνδυασμού <<ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ>> και της νυν, πλέον, δημοτικής αρχής αναφορικά με τη Δημοτική Ενότητα Κροκεών.
Μεγάλη βαρύτητα έδωσε επίσης, στην προσφορά του αξιόλογου Συλλόγου Κροκεατών Αττικής, προς την ιδιαίτερη αγαπημένη τους πατρίδα, τις Κροκεές.
Ο κ. Παναγιωτακάκος δεν παρέλειψε ταυτόχρονα να τονίσει ότι, προτεραιότητα του νέου δημοτικού συμβουλίου είναι, η αξιοποίηση των δυναμικών συλλόγων τόσο εκείνων που ανήκουν στην Περιφέρεια του Δήμου Ευρώτα, όσο και σε επίπεδο απόδημου ελληνισμού.
Ακολούθως, μίλησε για την προσπάθεια επίτευξης δύο άμεσων στόχων από πλευράς Δήμου, ο ένας εκ των οποίων αφορά στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενόψει της επικείμενης αποκριάς. Ο λόγος, βεβαίως, για το περίφημο καρναβάλι των Κροκεών, το οποίο μετρά αισίως μισό αιώνα παράδοσης. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Παναγιωτακάκος προέτρεψε το ΔΣ του Συλλόγου Κροκεατών Αττικής να χρηματοδοτήσει το φετινό καρναβάλι, εξαιτίας της μη ύπαρξης προϋπολογισμού, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι, ο Δήμος Ευρώτα δεν θα συμβάλλει οικονομικά στο άμεσο μέλλον.
Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι, καταλυτικό και πολύ σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του κροκεάτικου καρναβαλιού, διαδραματίζει το γεγονός ότι πέρασε και πάλι στα χέρια των πολιτών, με πρωτεργάτη τη νεολαία, η οποία διακρίνεται για το μεράκι, τη θετική διάθεση και την εθελοντική δραστηριοποίηση, ιδίως στον τομέα αυτό.
Ο δεύτερος στόχος, για τον οποίο μίλησε ο πρώτος αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα, αφορά στην προτροπή όλων των, εργαζομένων και κατοικούντων στην Αθήνα, Κροκεατών να συμμετέχουν μαζικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους στη φετινή απογραφή, ενδυναμώνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο, την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Τέλος, το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε, μέσω του κου Παναγιωτακάκου, το δήμαρχο Ευρώτα κ. Γρυπιώτη, απευθύνοντας ευχές για καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο της νέας δημοτικής αρχής.

Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: