Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη καταγγελία για κλοπή στο Δήμο Ευρώτα.

Έκπληκτοι έμεινα οι υπάλληλοι του Δήμου Ευρώτα όταν πήγαν να παραλάβουν τα οχήματα του πρώην Δήμου Γερονθρών. Άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από όλα τα οχήματα τις μπαταρίες ρεύματος. Τα οχήματα ήταν παρκαρισμένα στον προαύλιο χώρο του βιολογικού καθαρισμού στο Γεράκι.
Η κλοπή αναφέρθηκε στον δήμαρχο και στους αντιδημάρχους του δήμου Ευρώτα.

Είναι η δεύτερη καταγγελία κλοπής που γίνεται στο δήμο Ευρώτα.
Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει στις 07-01-11 στο ΑΤ Κροκεών, από τον αντιδήμαρχο κ. Ηλία Παναγιωτακάκο και το πρόεδρο του τοπικής κοινότητας Κροκεών, κ. Σαράντο Γορανίτη, και αφορούσε την αφαιρέσει σκληρού δίσκου από τον υπολογιστή που ήταν στο γραφείο του πρώην δημάρχου Κροκεών.
Αναμένονται εξελίξεις για τις προαναφερόμενες καταγγελίες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αντί να λέμε "αυτό είναι ξεφραγο αμπέλι" να λέμε οτι ειναι του Δήμου?

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη γιατί δεν αναφέρεις την δολιοφθορά στα ελαστικά του αυτοκίνητου, του Νικολούτσου στο Γεράκι? Γιατί δεν γράφεις το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στους ψηφοφόρους του Γρυπιώτη στο δήμο Γερονθρων? Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

για ρώτα μιχάλη τον λιμοκοντόρο κύριο παναγιωτακάκο, που τα ξέρει όλα, ποιου ιδιοκτησία ήταν ο υπολογιστής? μήπως δεν ήταν του δήμου κροκεών? πρώτα ερευνάς και μετά ανακοινώνεις ψεύδη από ανθρώπους που ζουν τόσα χρόνια παρασιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιοι χαρακτηρισμοι ΛΟΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ
συγχαρητηρια για το επιπεδο σου χωρις να γνωριζω τον υποφαινομενο δεν εχει σημασια, αληθεια εσυ τι εισαι? Τιποτα επιχειρηματα αποδεδειγμενα ετσι να μας πειθεις με το ονοματακι σου?

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον αιώνα ζούμε στον Δήμο Ευρώτα? Δολιοφθορά ελαστικών?? Μήπως να επέμβει καμιά δικαστική αρχή???