Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση αντιδημάρχου Ευρώτα Ηλία Παναγιωτακάκου με γονείς στο Γεράκι

Συνάντηση μεταξύ του αρμόδιου για θέματα Παιδείας αντιδημάρχου Ευρώτα κ. Ηλία Παναγιωτακάκου και των γονέων από τη Δημοτική Κοινότητα Γερονθρών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στο οικείο Γυμνάσιο - Λύκειο.
Η ανωτέρω συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, περί συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων.

Ο κ. Παναγιωτακάκος μετέφερε το μήνυμα και τη θέληση του δημάρχου Ευρώτα κ. Γρυπιώτη, για τη βιωσιμότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του δήμου.
Οι γονείς από την πλευρά τους, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του κ. Παναγιωτακάκου, συμπαρατασσόμενοι στη δημοτική αρχή και την αμετακίνητη θέση της, για συνέχιση λειτουργίας των σχολείων που ανήκουν στην περιφέρεια του Δήμου Ευρώτα.
Τέλος, μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, οι γονείς των μαθητών από τη Δημοτική Ενότητα Γερονθρών, διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την οποιαδήποτε πρωτοβουλία κι ενέργεια του δήμου, για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιφέρειάς του.


Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου