Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΟΚΕΩΝ

Με τη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος και κατόπιν εντολής του δημάρχου Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, πραγματοποιήθηκε αυτοψία των κτιριακών εγκαταστάσεων της σχολικής μονάδας Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Κροκεών, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2011.
Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους μηχανικούς του Δήμου Ευρώτα και τον προϊστάμενο της ΤΥΔΚ κ. Ν. Μπεζεριάνο, επιθεώρησε λεπτομερώς το συγκεκριμένο κτίριο.

Κατά τη σύσκεψη που ακολούθησε, η επιτροπή απεφάνθη ότι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη στατικότητα του κτιρίου και σύμφωνα με κατηγορηματική δήλωση του κ. Μπεζεριάνου, το σχολείο μπορεί να λειτουργεί ομαλά.
Σημείωσε, όμως, ότι υπάρχουν ελλείψεις, για τις οποίες, μέσα από τη σύνταξη μελέτης, θα προσδιοριστούν επακριβώς οι επισκευές που απαιτούνται.
Τέλος, οι αντιδήμαρχοι κκ. Ι. Πλατανίτης, Δ. Διαμαντάκος και Η. Παναγιωτακάκος, καθώς επίσης δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές, και σύλλογοι γονέων δήλωσαν από κοινού ότι, μπορούν, πλέον, να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον του Γυμνασίου – Λυκείου Κροκεών.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: