Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων Ευρώτα

Από ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του διευρυμένου, πλέον, Δήμου Ευρώτα, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, στο κέντρο «ΕΡΑΤΩ».
«Ανοίγοντας» την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Δ. Διαμαντάκος ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους, απευθύνοντας εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος.
Δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και απλοί φίλοι έδωσαν το «παρών» σε αυτή την όμορφη συνάντηση, η οποία περιελάμβανε φαγητό, κρασί, μουσική και πολύ χορό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί – τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων - συλλόγων και πολλοί φίλοι.

2 σχόλια:

leimonitis είπε...

Η επόμενη κοπή πίτας προτείνω να είναι έχουν την τιμητική τους οι φίλοι των δημοτικών υπαλλήλων, γιατί αυτή τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, καθώς το 80% των δημοτικών υπαλλήλων αγνόησαν την εκδήλωση, εξαίρεση αποτελούν οι δημοτικοί υπάλληλοι του πρώην δήμου Κροκεών όπου έδωσαν δυναμικό παρών τόσο με την παρουσία τους όσο και για το κέφι τους .
Επίσης αισθητή ήταν η απουσία των αιρετών της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με μοναδική παρουσία του κ. Παναγιώτη Αργυρίου.
Και του χρόνου.
Φιλικά
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΪΜΟΝΙΤΗΣ

Unknown είπε...

καλο θα ηταν να αποφασιζουν οι υπαλληλοι για το που και με ποιους!!!! θα κοβουν την πιτα τους....