Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

20ο Αντάμωμα Αυστραλοκαριτσιωτών στο You Tube


Μια ευχάριστη ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 8 λεπτών, που συλλαμβάνει, τη διασκέδαση, το γέλιο και τη χαρά που είχαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο ετήσιο αντάμωμα της Αδελφότητας Καριτσιωτών της Νότιας Αυστραλίας, μόλις αναρτήθηκε στο You Tube από το Μιχάλη Μαλαβάζο, μέλος της επιτροπής.

Πρόκειται για ιδιαίτερα χαρούμενο γεγονός, το 20ο συνεχή αντάμωμα των Αυστραλοκαριτσιωτών που λαμβάνει χώρα κάθε Γενάρη, από το 1993.
Η ταινία ανοίγει με τον πρόεδρο Γιάννη Σταυριανό και παρέα από πρόθυμους βοηθούς στις ψησταριές. Κινείται κατόπιν για να δείξει τους συγχωριανούς, τους φίλους και τους απογόνους της Καρίτσας να ανταμώνονται, να ανταλλάζουν ευχές και να διασκεδάζουν κάτω από τον δροσερό ίσκιο των πελώριων δέντρων στο Souter Park, ένα από τα πανέμορφα πάρκα στο Goodwood, προάστιο της Αδελαΐδας όπου οι περισσότεροι Καριτσιώτες εγκαταστάθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60 .
Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο κομμάτι απεικονίζει τα μικρά Αυστραλοκαριτσιωτάκια στο παιχνίδι.
Πολλές ευχαριστίες στον Μιχάλη για την παραγωγή της ταινίας σε τόσο γρήγορο χρόνο και τη διάθεσή του να τη μοιράσει με όλους μας. Ειλικρινείς ευχαριστίες, επίσης στο Μιχάλη Λεϊμονίτη για τη συνεχή του υποστήριξη και ενδιαφέρον καθώς και την προθυμία του να την κάνει διαθέσιμη σε ευρύτερο κοινό.
Δημήτρης Ευ. Κατσάμπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: