Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Μία αξιόλογη προσπάθεια έγινε φέτος στο Γυμνάσιο Γερακίου από την Θεσσαλονικιά καθηγήτρια καλλιτεχνικών κ. Αναστασία Νόττα όπου έδωσε το έναυσμα στους μαθητές της να δουλέψουν ομαδικά και να δημιουργήσουν έργα τέχνης σε τοίχους των αιθουσών διδασκαλίας τους.
Δημιουργώντας μαζί με τα παιδιά και με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο λόγο σχετικά με την θεματολογία οι τοίχοι της Β΄και Γ΄Γυμνασίου Γερακίου πήραν άλλη μορφή.
Απέκτησαν εικόνα και χρώμα και τα παιδιά τις καμαρώνουν και τις προσέχουν γιατί είναι δικό τους δημιούργημα. Τα παιδιά μαζί με την καθηγήτρια τους ξόδεψαν αρκετό χρόνο και πέραν των ωρών του σχολείου.
Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουμε καθηγήτρια και μαθητές για την αξιόλογη πρωτοβουλία και προσπάθεια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όπου υπάρχουν ακόμη εκπαιδευτικοί που πραγματικά το να διδάξουν δεν το θεωρούν επάγγελμα αλλά λειτούργημα. .Ευχόμαστε στην κ. Νόττα, που του χρόνου δεν θα είναι πλέον μαζί μας καλή τύχη στην ζωή της και πάντα να μοιράζει απλόχερα την δημιουργικοτητά της και την διάθεση για ζωή στους μαθητές της.

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνασίου Γερακίου
Η Πρόεδρος


Ευγενία Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: