Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Παράταση της προθεσμίας κατάρτισης φακέλων για τη χορήγηση αδειών νερού, με επιστολή και προς τους Υπηρεσιακούς Υπουργούς

Την επιτακτική ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη χορήγηση άδειας γεώτρησης, εξέφρασε και προς τους υπηρεσιακούς Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιωτακάκος.
Παρατίθεται το περιεχόμενο της επιστολής:

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί
Αναγνωρίζουμε πλήρως τις δυσκολίες που απορρέουν από την ιδιαιτερότητα του ρόλου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, καθώς και από τη βραχύβια θητεία της, ως προς τη λήψη αποφάσεων και τη χάραξη πολιτικής.
Ωστόσο, επανέρχομαι με εκ νέου επιστολή μου, θίγοντας το ζήτημα της προθεσμίας υποβολής αίτησης για την αδειοδότηση χρήσης νερού. Δεδομένου, ότι αυτή λήγει μία ημέρα πριν την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ζητούμε να επέμβετε με τροποποιητική ΚΥΑ, παρατείνοντας την προθεσμία για γεωτρήσεις δημοσίων και ιδιωτικών έργων, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012.
Η κατάρτιση φακέλων με τα σχετικά δικαιολογητικά εντός της ορισθείσας ημερομηνίας, έχει καταστεί πολύ δύσκολη, γεγονός που καταδεικνύεται και από την πληθώρα των παραπόνων- παρακλήσεων, που δεχόμαστε καθημερινά από τους δημότες μας.
Σας παρακαλώ θερμά να εξετάσετε σοβαρά το αίτημά μας, η ανάγκη για την υλοποίηση του οποίου είναι αδήριτη, όχι μόνο για το Δήμο Ευρώτα, αλλά και για όλη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: