Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Φεστιβάλ ΤεχΝέων στις 20, 21 και 22 Ιουλίου Στον Δήμο Ευρώτα


  Για πρώτη φορά, φέτος, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, ο Δήμος Ευρώτα φιλοξενεί το Φεστιβάλ ΤεχΝέων στις 20, 21 και 22 Ιουλίου.
  Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση, στόχος της οποίας, είναι η μύηση των νέων της περιοχής μας στον κόσμο της τέχνης, δίνοντάς τους, ταυτόχρονα το βήμα και τη δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης.

  Παράλληλα, σκοπός του Φεστιβάλ, είναι να αναδείξει και να εκπαιδεύσει, εστιάζοντας σε Τέχνες Μοντέρνες, Παραδοσιακές και Κλασσικές. Επί παραδείγματι, κάποιες από τις Θεματικές Ενότητες του Φεστιβάλ είναι: δημιουργίες Graffiti,  έκθεση κι εργαστήριο φωτογραφίας, πυλού, ζωγραφικής, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, μουσική, θεατρικές παραστάσεις, προβολή ταινιών από νέους σκηνοθέτες κι άλλες μορφές τέχνης.
 Παρακαλούμε όσες και όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, προκειμένου να προβάλουν και να προωθήσουν το είδος της Τέχνης που εκπροσωπούν,  όπως επικοινωνήσουν με τα τηλ 2735360036 και 6947567515, έως και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

 
…Η τέχνη βασίζεται αναμφισβήτητα στην εμπειρία και το ταλέντο, αναδεικνύει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, λογίζεται ως η δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης ιδεών, αισθήσεων και συναισθημάτων…
Δημοσίευση σχολίου