Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Φωτογραφίες εδω
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ 4-6-1944 ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ, Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΜΒΙΑΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΙΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ -ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΝΤΙΑ-ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΕΜ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ-ΠΥΡΑΓΟ ΤΣΟΛΟΜΥΤΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ Δ/ΤΗ ΠΥΡΟΣΒ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δ/ΤΗ Α.Τ.ΜΟΛΑΩΝ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΤΙΜΗΣ. Ο ΠΡΑΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ
Δημοσίευση σχολίου