Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Καταπολεμήστε κουνούπια – μύγες και ακάρεα στο χώρο σας.

Το Dobol microcap είναι εντομοκτόνο υγειονομική σημασίας και επιτρέπεται να ψεκάζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κατοικημένους η δημοσίους  χώρους.
Το σκεύασμα παρασκευάζεται σε μορφή μικροκαψιλιδίων για να έχει μεγάλη διάρκεια δράσης, να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, να μην ερεθίζει τον χρήστη την στιγμή που το ψεκάζει και να μην λερώνει ούτε να μυρίσει στις επιφάνειες που εφαρμόζεται.
Η δραστική του ουσία είναι το bifenthrin ( μπιφενκρίν ) και εξολοθρεύει τα έντομα με την επαφή ή την κατάποση.
Οδηγίες χρήσης :
Ψεκάστε το προϊόν σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες όπως : τοίχους, κάγκελα, παράθυρα, πόρτες, γύρω από εξωτερικά διακοσμητικά φυτά κλπ. Επίσης ψεκάστε και όλα τα πράσινα μέρη που βρίσκονται γύρω από τις κατασκευές, όπως διακοσμητικά φυτά, θάμνους, αλέες και χλοοτάπητες.
ΠΡΟΣΟΧΗ : μην ψεκάζετε το προϊόν πάνω σε ζώα και φυτά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Ψεκασμός : διαλύστε 80 κυβικά εκατοστά προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και ψεκάστε 100 τετραγωνικά μέτρα. Ο ψεκασμός να κατευθύνεται από απόσταση 20 εκατοστών στις επιφάνειες και όχι στον αέρα.
Η αποτελεσματικότητα του διαρκεί έως 6 μήνες, και το κόστος του σκευάσματος είναι στα 10€ και πωλείται στα καταστήματα γεωργικών φαρμάκων.
Για περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα Γεωπονική Φροντίδα Νίκος Δαμιανάκος. Τηλ. 2735091084-85

Δεν υπάρχουν σχόλια: