Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

2.600€ τα έσοδα από την συναυλία για τον Θανάση Μήτρη

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Γερακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου και το Αθλητικό Σωματείο «Κάστρο Γερακίου» ευχαριστούν θερμά όσους παρευρέθησαν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 στην συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό που πραγματοποιήθηκε στο Γεράκι.

Ευχαριστούμε θερμά όσους αφιλοκερδώς προσέφεραν για τη διοργάνωση και επίτευξη της συναυλίας: τους μουσικούς και τους τραγουδιστές που έπαιξαν και τραγούδησαν: Νίκο Σταματάκο, Κώστα Κατσέτο, Σπύρο Καππάκο, Ηλία Καππάκο, Γιώργο Ζήτσα, Κώστα Παπαγεωργίου, Αθηνά Κοκκόλη και Σπύρο Κουτσοβασίλη, τα ηχητικά «Ματθαίος», τον Γεώργιο Ζάχο και τον Παναγιώτη Μοίρα για την παραχώρηση καρεκλών και τον Νίκο Μαρουδά και Χρήστο Βουρβουριώτη για το στήσιμο της εξέδρας.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 2.600 ευρώ και θα δοθεί για την αποκατάσταση της υγείας του συντοπίτη μας κ. Αθανασίου Μήτρη. Το ανωτέρω ποσό έχει κατατεθεί σε λογαριασμό της Αγροτικής Τράπεζας με αρ. 3400104270603. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει την προσπάθειά μας ώστε ο Θανάσης να βρεθεί σύντομα κοντά μας γερός και δυνατός.


Εκ των Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: