Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η Αμφικτυονία του 2013 στο Δήμο Ευρώτα!

Στην 25η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, που διεξήχθη στο Καναλάκι Πρέβεζας από τις 28- 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμος Ευρώτα δια του εκπροσώπου του Αντιδημάρχου κου Δημήτρη Διαμαντάκου.
Στην ''Αμφικτυονία'' της Π.Ο.Σ.Ε.Α. που τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις σχετικά με την πιο εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Συλλόγων. Η θεματολογία της εκδήλωσης περιστράφηκε γύρω από το θέμα: ΄΄Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία΄΄ και είχε ως απώτερο στόχο την ενεργοποίηση όλων των φορέων της εκπαίδευσης για την επίτευξη της ευαισθητοποίησης και εξοικείωσης των μαθητών όλων των βαθμίδων με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το αίτημα για τη διεκδίκηση της 26ης Αμφικτυονίας έγινε αποδεκτό από το Σώμα της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
 Έτσι το 2013, στην έδρα του Δήμου Ευρώτα τη Σκάλα, θα ''χτυπήσει η καρδιά'' του εθελοντισμού, αφού 110 Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών σώματος θα συναντηθούν για να διαδώσουν και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το μήνυμα της αξίας του εθελοντισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: