Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Tracy Σπυριδάκος: Από την Γράμμουσα στο Hollywood

Κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε χιλιάδες συναδέλφους της και να γίνει η νούμερο ένα τηλεοπτική περσόνα τη Βόρειας Αμερικής και του Καναδά. Η Ελληνίδα Tracy Σπυριδάκος,κόρη του Γεωργίου και της Αναστασίας Σπυριδάκου, από την Γράμμουσα,  κατάφερε να κατακτήσει το Hollywood με την εμφάνιση και το ταλέντο της.

 Δεν είναι και λίγο να σε χαρακτηρίζουν ως η νέα Jennifer Aniston. Η ταλαντούχα ηθοποιός κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Revolution» οι οποία έχει γύρω στους 13.000.000 φανατικούς τηλεθεατές.
Αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, η Tracy πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Σκάλα Λακωνίας. Οι ορίζοντες προς μια λαμπρή καριέρα άνοιξαν για την ηθοποιό όταν οι γονείς της αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Καναδά και ν’ ασχοληθούν με την επιχείρηση που διατηρούσαν εκεί.
 Ως Ελληνίδα που είναι δεν ξεχνά την πατρίδα της και τρελαίνεται για διακοπές στην Ελλάδα έτσι όποτε τις το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ταξιδεύει στη Σκάλα.πηγη

Revolution - Tracy Spiridakos Interview από cosmogr
Υ.Γ.
Ο Γιώργος Σπυριδακος ήταν κομμωτής στην Σκόλα και το κομμωτήριο ήταν στον παράδρομο πριν την αγροτική τράπεζα, στο κτήριο Ξερακιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: