Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εντατικές προετοιμασίες για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Παγκρατίου Αθλήματος

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Δήμος Ευρώτα για τη φιλοξενία του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.
Ο Δήμος μας έχει την τιμή να διοργανώνει τη σημαντική αυτή αθλητική συνάντηση, μαζί με την Ε.Ο.Π.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος), το Τ.Ο.Δ.Α. (Τμήμα Οργάνωσης& Διαχείρισης Αθλητισμού) και τον Α.Σ. Νικοκλής. Πάνω από 300 αθλητές από 25 χώρες θα δώσουν «το παρών», καθώς και πλήθος αθλητικών παραγόντων (προπονητές, διαιτητές κ.λ.π.).
 Παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί πλήθος πολιτιστικών και επιστημονικών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την προέλευση του αθλήματος, αλλά και την ιστορικότητα της ευρύτερης περιοχής του Ευρώτα. Επίβλεψη και εργασίες γίνονται στους χώρους υποδοχής και άθλησης, ενώ ειδική καλλιτεχνική ομάδα επιμελείται ενδελεχώς την τελετή έναρξης. Αλλά και ο όμορες Δημοτικές Ενότητες, «είναι στις επάλξεις», ώστε οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: