Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ



Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ευρώτα, ομόφωνα αποφασίσαμε, μετά από Γενική Συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή, να πορευτούμε στο μόνο δρόμο που θεωρούμε ρεαλιστικό, το δρόμο του αγώνα.
 Στην πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, της παιδείας, του συστήματος υγείας, την καταστροφή του αγροτικού κόσμου και των επαγγελματιών, του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, τις απολύσεις, τις μετατάξεις, τη διαθεσιμότητα, τους νέους φόρους, την ανεργία  εμείς προτάσσουμε μαχόμενους εργαζόμενους και δυναμικές κινητοποιήσεις. Στην υποθήκευση του μέλλοντος των νέων και στην πλήρη εξαθλίωση των απόμαχων της δουλειάς, εμείς αντιστεκόμαστε και τους καλούμε να στρατευτούμε στον κοινό αγώνα.

Δε θα επιτρέψουμε την εφαρμογή των επαίσχυντων μέτρων στα οποία η τρικομματική συγκυβέρνηση έβαλε την υπογραφή της.
Η μόνη απάντηση για να μη χάσουμε τη δουλειά μας, για να μην καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματα, τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που έχουν απομείνει  είναι ο ενωτικός και μαζικός αγώνας ενάντια στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Τα μέτρα της εξαθλίωσης και της υποτέλειας να αποσυρθούν.
Συμμετέχουμε σε όλες τις αγωνιστικές δράσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ  και της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.
Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου προχωράμε σε κατάληψη των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Ευρώτα. Αποκλείουμε τη λειτουργία του γραφείου προσωπικού.

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ» ΤΩΝ ΟΤΑ
ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: