Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ευρώτα στέλνουμε δυνατό αγωνιστικό μήνυμα, σε όλους εσάς, ότι δεν αντέχουμε πλέον να παρακολουθούμε αδρανείς την πολύμηνη φαρσοκωμωδία που συνεχίζεται στις πλάτες όλων μας, από την τρικομματική συγκυβέρνηση και την Τρόικα με σκοπό την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την πλήρη καταστροφή και παράδοση της χώρας.

Όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα μεθοδεύτηκε και υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου που καταλήγει στην εξαφάνιση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, περικόπτοντας δραματικά από τους Δήμους τους αναγκαίους πόρους για τη συντήρηση και λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, της Βοήθειας στο Σπίτι, των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις υποδομές υγείας και αθλητισμού. Όλα αυτά που τόσα χρόνια κατακτήθηκαν και δεν χαρίστηκαν σε κανένα.
H άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση και η Ευρώπη των τραπεζιτών συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο, με την ψήφιση των νέων εξοντωτικών μέτρων, έβαλαν την «υπογραφή τους» και επισήμως, στην εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας. Αφήνοντας το μεγάλο κεφάλαιο ανέπαφο στρέφουν τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης με σκοπό να μας φτάσουν όλους στον πάτο. Αποφάσισαν χιλιάδες απολύσεις στους Ο.Τ.Α. και το Δημόσιο, φαινόμενο που θα ενταθεί με την εφαρμογή της «Οικονομικής Επιτροπείας» στους Δήμους, που θα επιφέρει την πλήρη κατάρρευση του θεσμού, νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις και νέους φόρους στους πολίτες.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ΟΛΟΙ μας, με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που μας διακρίνει θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί αυτά τα μέτρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!!
Κανείς πλέον δεν τρέφει αυταπάτες. Όσοι κυνικά εξευτελίζουν τον Ελληνικό λαό, δεν θα γλιτώσουν από την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας. Ξέρουμε ποιοί είναι και τι πρεσβεύουν. Ας καταλάβουν πια πως δεν τους φοβόμαστε, πως ο αγώνας μας πλέον θα είναι πιο αποφασιστικός, πιο δυναμικός. Αφού μας έκοψαν τα πάντα τώρα μας στέλνουν και στην ανεργία.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ευρώτα από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έχουμε προχωρήσει σε κατάληψη του Δημαρχείου. Δε λειτουργούν οι δημοτικές υπηρεσίες. Αποκλείσαμε το γραφείο προσωπικού. Καμία λίστα ντροπής και απολύσεων δεν πρόκειται να φύγει.
Καλούμε όλους τους φορείς, κοινωνικούς και πολιτικούς, του Νομού να συμπορευτούν στον αγώνα που έχει ξεκινήσει.
Ας αντιληφθούν πως θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου τα μέτρα να ακυρωθούν στην πράξη. Όλοι για όλους και κανένας μόνος του !!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να αναλάβουμε  όλοι τις ευθύνες μας.  Αγρότες, επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνεργοι, νέοι και συνταξιούχοι. Να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο πάλης μαζί με σωματεία και φορείς για να μην εφαρμοστούν τα επαίσχυντα μέτρα.
Για την αξιοπρέπειά μας και το δικαίωμά μας στη δουλειά.
Για να μην μας στερήσουν την ελπίδα για τη ζωή, να μην υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας.
Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο ο ενωτικός και μαζικός αγώνας είναι η απάντηση στην άθλια πολιτική της τρόικα,  καθώς τα προβλήματα είναι κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: