Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Ο. ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ''Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ''

Το ΔΣ του ΑΠΟ Γλυκόβρυσης ''ο Λεωνίδας'' ανακοινώνει την πρόσληψη του Θεόδωρου Σταμογιάννου ως τεχνικού της ομάδας ποδοσφαίρου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όσον αφορά την, προ ημερών, δημόσια καταγγελία και παρέμβαση εκ μέρους μας για τα ατυχή διαιτητικά γεγονότα που αντιμετώπισε η Ομάδα μας,θα θέλαμε να επισημάνουμε τα κάτοθι:
Κατ'αρχάς χαιρόμαστε που το ΔΣ της ΕΠΣΛ προβληματίστηκε απο την εν λόγω διαμαρτυρία και με πρωτοβουλία του οργάνου καλεστήκαμε την Πέμπτη 17/1/2012 σε συνεδρίαση για την επιμέρους εξέταση των καταγγελιών.
Με πλήρη υπευθυνότητα υπογραμμίζουμε πως δεν θεωρούμε ότι οι τελευταίες διαιτητικές ολισθησίες είχαν δόλο και σε καμιά περίπτωση δεν συνομωσιολογούμε.Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ήταν προιόν ανθρώπινης αδυναμίας. Η ΤΕΔ και το ΔΣ της ΕΠΣΛ μας επιβεβαίωσαν με την στάση τους τις τελευταίες ημέρες,ότι και την βούληση έχουν αλλά και τις ικανότητες να περιφρουρήσουν την διαιτητική αξιοπιστία και το κύρος του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.Η σχέση εμπιστοσύνης του σωματείου μας προς τους θεσμικούς φορείς καθε άλλο παρά κλονίστηκε με τα τελευταία γεγονότα.
Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με την αρωγή του ΔΣ της ΕΠΣΛ και του Προέδρου κ.Παναγιώτη Καρρά θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα σεμινάριο διαιτησίας για την επιμόρφωση των παικτών και των μελών του σωματείου μας,με οδηγό την επιτυχημένη διεξαγωγή του περσινού σεμιναρίου στη Γλυκόβρυση.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους του ΔΣ:
ΑΠΟ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
''Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: