Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΚΑΛΑΣ

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σκάλας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο "ΕΡΑΤΩ".
 Οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμα μια φορά τους παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς από όλα τα τμήματα του ομίλου. Το κοινό εντυπωσιάστηκε τόσο από την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης όσο και από το επίπεδο των χορευτών μικρών και μεγάλων. 
Ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας, με τη δυναμική που έχει αποκτήσει,έστειλε και πάλι το μήνυμα πως θα συνεχίσει να παίζει πρωταρχικό ρόλο στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής μας δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από δράσεις που αφορούν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.
Για μια ακόμη φορά, αποδείχτηκε η αγάπη του κόσμου για τον όμιλο, η διάθεση για χορό και η προσήλωση στην παράδοση. Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πληθώρα χορευτών και ποικιλία χορών, ο όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Γονείς και παιδιά ευχαριστημένοι από την εκδήλωση έφυγαν με χαμόγελο μετά τη λήξη αλλά και με δώρα από τη λαχειοφόρο που έκανε ο όμιλος για το καλό της νέας χρονιάς. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας και ευχόμαστε τύχη και αγάπη για το 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια: