Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μια Ιστορική στιγμή για τον Δήμο Ευρώτα.. Ξεκινά το Αποχετευτικό της Σκάλας.



Ένα έργο που θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.

Ένα όνειρο για όλους τους κατοίκους της Σκάλας γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων Σκάλας» ύψους 5.517.845,00 ευρώ.

Ο Δήμος Ευρώτα μετά από χρόνια υλοποιεί ένα έργο υποδομής θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Γρυπιώτης μετά την υπογραφή δήλωσε. 
«Ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών του δήμου μας βαίνει πλέον προς την ολοκλήρωση του. Τηρώντας την υπόσχεσή για την ανάπτυξη της περιοχής μας, βάλαμε σήμερα το πρώτο λίθο με την υπογραφή της σύμβασης του έργου της αποχέτευσης Σκάλας. Το έργο αυτό που θα ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον θα ανακουφίσει την ευρύτερη περιοχή ενώ ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου του Βιολογικού Καθαρισμού.
Παρόλο την οικονομική κρίση και την ύφεση, ο Δήμος Ευρώτα προχωρά δυναμικά στις δεσμεύσεις του δίνοντας καθημερινά πραγματικό αγώνα για το κοινό καλό δίχως να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Στόχος μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα του πολίτη στεκόμενοι πάντα δίπλα στις ανάγκες του.  Η ευρύτερη περιοχή είχε ανάγκη αυτό το έργο υποδομής και θα δοθεί άμεσα στους πολίτες της»

Ο ανάδοχος του έργου είναι η εταιρία «Εργοληπτική Γαλανίδη ΑΕ»


Το έργο αυτό μαζί με το αποχετευτικό Βλαχιώτη και την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού, ήταν ένα στοίχημα ετών που απασχολούσε όλους τους πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: