Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2008 ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Ώρα 7.30 το απόγευμα

Γιορτάζει ο Αη-Γιαννάκης στα Τρινησα. θα ψαλλεί Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ.Ευσταθιου.
Μετά το τέλος της λειτουργίας, στο χώρο της Εκκλησίας, ο Σύλλογος θα προσφέρει παραδοσιακές τηγανίτες ,τυρί, και κρασί ,επίσης ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Ώρα 8 το απόγευμα
Έναρξη ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2008.
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφικού υλικού από σπάνιες φωτογραφίες της συλλογής του Φωτογραφείου Ποταμιανος στη Σκάλα ,από το Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Μπαλτοπουλο.
Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη <<Γυναίκα Αγρότισσα>> και θα είναι ανοικτή σε όλη τη διάρκεια της γιορτής 10-12 το πρωί 6-9 το βράδυ.
Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δήμητρα Μαστρογιαννάκου.
Χαιρετισμοί επισήμων.
Στα πλαίσια του 6ου ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Λακωνίας. θα γίνει ειδική ομιλία με συντονιστές τους κ.κ.Γ. Μπαλτοπουλο και Ι. Γρυπιώτη και ομιλητή τον κ.Π. Μαγιατη με θέμα <<Νηστεία-Υγιεινή διατροφή με τους καρπούς της φύσης>>.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η κ. Μαίρη Παναγακου,<<Ειδική Γευσιγνωστρια>>,η οποία και θα δοκιμάσει φαγητά και γλυκά, που θα έχουν φτιαχτεί από τους συλλόγους Γυναικών Λακωνίας με βάση το πορτοκάλι.
Το αρμόνιο και η φωνή του κ. Αργύρη Ορφανού θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008
Ώρα 6.15 το απόγευμα
Στο γήπεδο Στεφανιας θα αρχίσει τουρνουά ποδοσφαιρικών συναντήσεων ,στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες Παίδων από τη Λακωνία, που θα συνεχιστεί και την Κυριακή το πρωί στις 9.30
Οι νικήτριες των συναντήσεων του Σαββάτου και της Κυριακής θα αγωνισθούν στον τελικό την Κυριακή το απόγευμα στις 6.15.

Το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης(Ο.Ν.Α.) του Δήμου Σκάλας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας (Ε.Π.Σ.Λ.)

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008
Ώρα 8.30 το βράδυ
Ομιλία με θέμα <<Υδάτινοι πόροι στη Λακωνία-Σχέδιο αντιμετώπισης λειψυδρίας>>.με Γεωλόγο της Διεύθυνσης Έγγειων Βελτιώσεων της Ν.Α. Λακωνίας.
Μετά το πέρας της ομιλίας ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς .
Ώρα 10.00 το βράδυ
Λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα <<ΕΚΦΡΑΣΗ>> και κλήρωση του πολυλαχείου.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008
Ώρα 8 το πρωί
Από το Δημοτικό Σχολείο Στεφανιας, θα ξεκινήσει πεζοπορία με τερματισμό στον Αη-Γιαννάκη στη παράλια Τρινησων, αφιερωμένο <<στην αγάπη και αλληλεγγύη των ανθρώπων>>.
Στις τρεις πρώτες νικήτριες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Στον τερματισμό θα προσφερθούν ,φυσικός χυμός πορτοκαλιού και γλυκά ,σε όσες έλαβαν μέρος στη πεζοπορία και σε όσους παρευρεθούν.
Ο αγώνας δρόμου γίνεται σε συνεργασία με τον OΝΑ Δήμου Σκάλας.


Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008
Ώρα 8.30 το βράδυ
Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Στεφανιας .
Απονομή κυπέλλου και αναμνηστικών μεταλλίων στις ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου και αναμνηστικά στις υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος.
Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι από το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: