Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 22 Ιουλίου 2008
ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Σκάλα 23051
ΤΗΛ. : 2735360015
FAX. : 2735024032
Email : DHMOS-SKALAS@1499.syzefxis.gov.gr
Πληροφορίες : Βασιλακάκου Σωτηρία
Γραφείο Δημάρχου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Ο Δήμος Σκάλας και ο ΟΠΑΝΑΛ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ) πραγματοποίησε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2008 στην περιοχή «Αη Γιαννάκη» του Δήμου Σκάλας που αφορούσε το Περιβάλλον και τη Θάλασσα, σε μια περιοχή που αναδείχτηκε για πρώτη φορά με τέτοια εμβέλεια εκδηλώσεων.
Η έναρξη έγινε με τις ομιλίες των κ.κ. Λοβιτάκη Ευάγγελου Χημικού μηχανικού, Φινίτση Δημήτρη Περιβαντολλόγου και Λυκούδη Χάρη Μηχανικού Περιβάλλοντος και η βραδιά έκλεισε μαγευτικά υπό τα ακούσματα μουσικής με φόντο τη θάλασσα και την πανσέληνο.
Ο Διαγωνισμός ψαρέματος από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων με έδρα τη Σκάλα ανέδειξε τους ακόλουθους νικητές :
Στην Κατηγορία Κάθετη ο κος Χατζόπουλος Απόστολος
Στην Κατηγορία Παραγάδι οι κ.κ. Κούτουλας Γεώργιος και Γρυπιώτης Ιωάννης
Στην Κατηγορία Τσαπαρί οι κ.κ. Κυλάκος Μιχάλης και Κουλουβάρης Γεώργιος.
Οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους. Η ψαριά προσφέρθηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου το πρωΐ στους παρευρισκόμενους στην πλατεία του «Αη Γιαννάκη» με ούζο, κρασί και χταπόδι.
Η λήξη των εκδηλώσεων έγινε με την ομιλία του κου Μπερέτσου Μαρίνου δ/ντή Αναπτυξιακής Πάρνωνα και αφορούσε το Νέο Πρόγραμμα LEADER από το 4ο ΚΠΣ, στη συνέχεια ακολούθησε μουσική βραδιά υπό τους νησιώτικους ρυθμούς με το Βαγγέλη Κονιτόπουλο, όπου 2500 κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Υποσχόμαστε ότι οι εκδηλώσεις θα εξελιχθούν σε Φεστιβάλ, όπου εκτός των ομιλιών θα υπάρξουν και νέοι τρόποι ανάδειξης των θαλάσσιων σπορ στην περιοχή μας, καθώς και μουσικές βραδιές και ψάρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: