Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 29 Ιουλίου 2008
ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ
Ταχ. Δ/νση : Σκάλα 23051
ΤΗΛ. : 2735360015
FAX. : 2735024032
Email : mailto:DHMOS-SKALAS@1499.syzeyxis.gov.gr
Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου

Από το Γραφείο Δημάρχου σας ενημερώνουμε ότι από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου μέχρι και σήμερα ο Δήμος Σκάλας έχει προχωρήσει στη δημιουργία ομάδων περιφρούρησης και πυρασφάλειας αποτελούμενη από νέους και νέες του Δήμου Σκάλας, αλλά και εθελοντών. Σε πολλά σημεία σε 24ωρη βάση ελέγχονται οι επικίνδυνες θέσεις.
Με αυτό τον τρόπο και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας, έχουν κατασβηστεί όλες οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν.
Οι ομάδες περιφρούρησης και πυρασφάλειας του Δήμου έχουν καταφέρει την κατάσβεση 14 και πλέον πυρκαγιών οι οποίες οφείλονταν σε εμπρηστικές ενέργειες, και η κατάσβεση των πυρκαγιών ήταν προϊόν συνεργασίας Α και Β βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες περιφρούρησης και πυρασφάλειας τους νέους και τις νέες του Δήμου μας, την Πρόεδρο της ΑΝΕΛ κα Δεντάκου Ελένη, τον Νομάρχη κο Φούρκα Κωνσταντίνο, καθώς επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία Σκάλας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΑΛΑΣ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
ΜΗΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ