Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Θέλεις ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεις που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου, το σκάφος σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα;
Να προστατεύσετε από κλοπή το αυτοκίνητο ή το σκάφος σας.
Να βρίσκετε το αυτοκίνητό σας κάθε φορά που ξεχνάτε το δρόμο στον οποίο παρκάρατε. Μια απλή αναπάντητη κλήση είναι αρκετή.
Να ζητήσετε οδική (σε περίπτωση βλάβης οχήματος) ή ναυτική βοήθεια (σε περίπτωση κινδύνου στη θάλασσα), με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού (SOS).
Να παρακολουθείτε διαρκώς από τον υπολογιστή σας το αυτοκίνητο ή το σκάφος σας.
Να επιτηρείτε από τον υπολογιστή σας παιδιά και ηλικιωμένους, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδανικό για άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer.
Με μια απλή αναπάντητη κλήση να αποθηκεύετε κάθε σημείο, που επισκέπτεστε (π.χ. μαγαζιά με εκπτώσεις, με καλό φαγητό κ.α.), ώστε να μην χρειάζεται να συγκρατείτε στο μυαλό σας διευθύνσεις. Μόλις επιστρέψετε σπίτι και μπείτε στο site, και ο προσωπικός σας χάρτης θα έχει όλα τα σημεία που επισκεφτήκατε, με πλήρεις διευθύνσεις και οδηγίες.
Nα προστατεύσετε από κλοπή το φορτηγό σας ή οποιοδήποτε άλλο βαρύ όχημα ή ακριβό εξοπλισμό.
Nα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο συνεργάτης σας, χωρίς να τον καλείτε κάθε φορά στο κινητό του τηλέφωνο.
Να διαχειρίζεστε το στόλο των οχημάτων σας, όποτε εσείς το χρειάζεστε, χωρίς να δεσμεύεστε με συμβόλαια και να πληρώνετε συνδρομές ή ακριβά μηνύματα. Ιδανικό για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, που θέλουν να γνωρίζουν τη θέση των οχημάτων τους σε περιπτώσεις βλάβης, ατυχήματος ή αφερέγγυων πελατών.
Να γνωρίζετε τη θέση οχημάτων που έχουν υποστεί βλάβη χωρίς να χρειάζεται να περιγράψει ο οδηγός την τοποθεσία. Ιδανικό για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και εταιρείες που παρέχουν οδική βοήθεια στους πελάτες τους.
Με μια απλή αναπάντητη κλήση, να αποθηκεύετε κάθε σημείο που επισκέπτεστε καθημερινά. Στη συνέχεια μπορείτε να τα βλέπετε συγκεντρωμένα στον προσωπικό σας χάρτη και να τα μοιράζεστε με τους πελάτες σας. Ιδανικό για Μεσίτες, που θέλουν να παρουσιάσουν με ένα έξυπνο και εξυπηρετικό τρόπο στους πελάτες τους, τα διαθέσιμα οικόπεδα και διαμερίσματα.
Το κόστος
Μόνο τη συσκευή και ένα απλό SMS μήνυμα (0,04 Euro) για κάθε φορά που επιθυμείτε να μάθετε τη θέση του στόχου σας. Μάλιστα, κάθε νέα συσκευή iTrack σας παραδίδεται με 200 ΔΩΡΕΑΝ SMS μηνύματα τα οποία καταναλώνονται σε 5 μήνες (40 SMS ανά μήνα). Οι iTrack υπηρεσίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Οι υπηρεσίες είναι μοναδικές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη για τους ακόλουθους λόγους:
Συσκευές και υπηρεσίες χάρτη ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
Υπηρεσίες χάρτη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Συσκευές εξαιρετικής ποιότητας (με την ενσωματωμένη GSM/GPRS μονάδα MC55 της Siemens) σε πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Η υπηρεσία σας στέλνει SMS με τη διεύθυνση, όπου βρίσκεται κάθε φορά η συσκευή, προκειμένου να γνωρίζετε τη θέση του στόχου σας από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται να είστε μπροστά στον υπολογιστή σας.
Κάθε φορά που καλείτε την συσκευή από το κινητό σας, καταγράφεται αυτόματα η θέση της συσκευής στον προσωπικό σας Google χάρτη με τη μορφή κουκίδας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να συνδεθείτε στην υπηρεσία και να δείτε στον προσωπικό σας Google χάρτη την κόκκινη κουκίδα, που απεικονίζει τη θέση της συσκευής σας. Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή σας, καταγράφονται επιπρόσθετα και οι τελευταίες 10 θέσεις (μπλέ κουκίδες) της συσκευής. Εάν για παράδειγμα έχετε καλέσει συνολικά 5 φορές την συσκευή, ο προσωπικός σας Google χάρτης θα εμφανίσει μία κόκκινη κουκίδα (που απεικονίζει τη θέση της συσκευής κατά την τελευταία κλήση) και 4 μπλέ κουκίδες που αντιστοιχούν στις θέσεις των 4 προηγούμενων κλήσεων.
Κάθε φορά που καλείτε την συσκευή από το κινητό σας, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό σας αποστέλλεται από το κέντρο μας SMS στο κινητό σας με τη ακριβή διεύθυνση (οδός, περιοχή, χώρα, Τ.Κ.) και ταχύτητα της συσκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: