Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΝΕΟΙ

SMSΑφού κατάφεραν να διαλύσουν την Παιδεία στην Ελλάδα, όλος αυτός ο συρφετός των “καθηγητάδων” σε συνεργασία με τους μέλλοντες βουλευτές -νυν κομματόσκυλα- μαθητές, βάζουν τώρα μπροστά το τελικό σχέδιό τους: να μετατρέψουν κάθε σχολείο σε ΓΙΑΦΚΑ αναρχικών, στρατολογώντας ανήλικους κάθε ηλικίας, ακόμα και ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!

Με τη βοήθεια μηνυμάτων SMS που στέλνονται κατά χιλιάδες, αλλά και emails, blogs κλπ, όλοι αυτοί οι επιτήδειοι έχουν ξεκινήσει μαζική προπαγάνδα, δήθεν “για τον Αλέξανδρο” (ΠΟΣΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΠΙΑ;;;).
Αμέσως μετά τη δολοφονία, στάλθηκαν μηνύματα που καλούσαν τους μαθητές σε μαζικές διαδηλώσεις έτσι ώστε “ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ”, με την προτροπή να προωθήσουν το μήνυμα σε “15-20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 10-17″!!!

Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη προσπάθεια χειραγώγησης των εφήβων, προς εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων συμφερόντων.
ΑΠΟ ΠΟΥ “ΕΦΥΓΑΝ” ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;

Πρέπει κάτι να γίνει ώστε να αποτρέψουμε νέα θύματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με άλλες ακροαριστερές οργανώσεις δε διστάζουν να βάζουν μπροστά στις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ ανήλικους, οπλίζοντάς τους με πέτρες,μολότοφ και σιδερολοστούς. Γίνεται ατελείωτη πλύση εγκεφάλου από “ινστρούχτορες”, ενώ ασκείται μέχρι και τρομοκρατία σε όσα πιτσιρίκια αντιδρούν!

Οι ίδιοι οι μαθητές πρέπει να βγουν μπροστά και να απομονώσουν τους προβοκάτορες:
ΝΑΙ στα ειρηνικά συλλαλητήρια.
ΝΑΙ στα αυθόρμητα συνθήματα.
ΟΧΙ στα κοπάδια προβάτων που θέλουν οι γνωστοί κομματάρχες.
ΟΧΙ στη δηλητηρίαση της ευαίσθητης παιδικής ψυχής με αναχρονιστικά δήθεν “αριστερά” κηρύγματα και ψευτοεπαναστατικές καραμέλες.

Και οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους!
Δεν είναι δυνατόν ν’ αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του κάθε υποκινητή χωρίς να αντιδρούν!

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!
Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

http://www.pare-dose.net/blog/?p=1424
Δημοσίευση σχολίου