Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΝΕΟΙ

SMSΑφού κατάφεραν να διαλύσουν την Παιδεία στην Ελλάδα, όλος αυτός ο συρφετός των “καθηγητάδων” σε συνεργασία με τους μέλλοντες βουλευτές -νυν κομματόσκυλα- μαθητές, βάζουν τώρα μπροστά το τελικό σχέδιό τους: να μετατρέψουν κάθε σχολείο σε ΓΙΑΦΚΑ αναρχικών, στρατολογώντας ανήλικους κάθε ηλικίας, ακόμα και ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!

Με τη βοήθεια μηνυμάτων SMS που στέλνονται κατά χιλιάδες, αλλά και emails, blogs κλπ, όλοι αυτοί οι επιτήδειοι έχουν ξεκινήσει μαζική προπαγάνδα, δήθεν “για τον Αλέξανδρο” (ΠΟΣΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΠΙΑ;;;).
Αμέσως μετά τη δολοφονία, στάλθηκαν μηνύματα που καλούσαν τους μαθητές σε μαζικές διαδηλώσεις έτσι ώστε “ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ”, με την προτροπή να προωθήσουν το μήνυμα σε “15-20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 10-17″!!!

Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη προσπάθεια χειραγώγησης των εφήβων, προς εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων συμφερόντων.
ΑΠΟ ΠΟΥ “ΕΦΥΓΑΝ” ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;

Πρέπει κάτι να γίνει ώστε να αποτρέψουμε νέα θύματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με άλλες ακροαριστερές οργανώσεις δε διστάζουν να βάζουν μπροστά στις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ ανήλικους, οπλίζοντάς τους με πέτρες,μολότοφ και σιδερολοστούς. Γίνεται ατελείωτη πλύση εγκεφάλου από “ινστρούχτορες”, ενώ ασκείται μέχρι και τρομοκρατία σε όσα πιτσιρίκια αντιδρούν!

Οι ίδιοι οι μαθητές πρέπει να βγουν μπροστά και να απομονώσουν τους προβοκάτορες:
ΝΑΙ στα ειρηνικά συλλαλητήρια.
ΝΑΙ στα αυθόρμητα συνθήματα.
ΟΧΙ στα κοπάδια προβάτων που θέλουν οι γνωστοί κομματάρχες.
ΟΧΙ στη δηλητηρίαση της ευαίσθητης παιδικής ψυχής με αναχρονιστικά δήθεν “αριστερά” κηρύγματα και ψευτοεπαναστατικές καραμέλες.

Και οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους!
Δεν είναι δυνατόν ν’ αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του κάθε υποκινητή χωρίς να αντιδρούν!

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!
Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

http://www.pare-dose.net/blog/?p=1424

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι γονείς θέλουν κρεμάλα απ'τις κολώνες της ΔΕΗ. Αναρωτηθείτε λίγο σε ποιά ανεπτυγμένη χώρα του κόσμου θα αντιδρούσε έτσι ο κόσμος σε ένα τέτοιο περιστατικό. Μήπως πρέπει κι εμείς να σοβαρευτούμε κάποτε? Οι αμερικανοκίνητοι αναρχοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν τερατώδεις ψευτιές και παρασύρουν ανηλίκους να βγουν στο πεζοδρόμιο, με την ελπίδα να υπάρξει άλλο ένα θύμα ώστε να καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα υπό το βάρος της δήθεν αυθόρμητης δήθεν λαϊκής οργής των κουκουλοφόρων... Κρατείστε τα παιδιά σας μακριά από τέτοιες καταστάσεις, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μια προβοκάτσια σε βάρος της αστυνομίας, να σκοτώσουν οι ίδιοι ένα παιδί χρησιμοποιώντας όπλο ίδιου τύπου μ'αυτά που χρησιμοποιεί η αστυνομία και να της φορτώσουν το φόνο. Την τακτική αυτή τη γνωρίζει πολύ καλά η αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

«πρέπει να γίνει σαφής η ανάγκη συνύπαρξης δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημίων. Τα πανεπιστήμια αυτά μπόρεσαν να συνυπάρξουν κατά τη διάρκεια της ιστορίας του ευρωπαϊκού διδακτικού συστήματος και, σήμερα, μπορούν να θεωρηθούν αλληλοσυμπληρούμενα, δεδομένου ότι η ιδιωτική εκπαίδευση μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους και να προσεγγίσει τομείς που δεν είναι πάντοτε προσπελάσιμοι στα δημόσια πανεπιστήμια»

24 Μαϊου 2002

Τάδε εφη ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Για να μην ξεχνάμε

Ανώνυμος είπε...

Κατανοώ «τον νέο που σηκώνει μία πέτρα, αλλά δεν το κάνει εξ επαγγέλματος»
Αλ. Αλαβάνος