Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί είσαστε κολλημένοι. Θα ήταν μαλάκας ο Δήμαρχος αν αναφερόταν σε ένα blog. Τότε θα έπρεπε να αναφερθεί και σε δεκάδες άλλα blog που έχουν σχέση με τη Σκάλα και δεν τα ξέρετε. Άλλωστε τι γράφει αυτό το blog για να το αναφέρει κάποιος σε μια επίσημη εκδήλωση; Το έχει ένας άσχετος και γράφει τα δικά του. Μη τρελαθούμε τώρα, ο κάθε τζαμπατζής κάτοχος blog να θέλει και εύσημα!!!
( ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ είπε...

Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος των ημερών θεώρησα σκόπιμο να αφαιρέσω το προηγούμενο σχόλιό μου, παρότι δεν άλλαξα -ούτε και πρόκειται ν'αλλάξω- άποψη για κανέναν πολιτικό. Εξάλλου δεν υπάρχει καμία αντιδικία ούτε με το Δήμαρχο, ούτε με κανέναν άλλον και δεν βλέπω το λόγο να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση.
Όσο για τα προσβλητικά σχόλια του ανωνύμου για το μπλογκ και προσωπικά για τον Μιχάλη το Λεϊμονίτη, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να λάβει απάντηση. Εξάλλου, ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όλοι κρίνονται από τους αναγνώστες του μπλογκ.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.