Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Δ.ΒΡΟΝΤΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Σκάλα 23051

ΤΗΛ. : 2735360022

FAX. : 2735024032

Email :kdeskalas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς της προς το δημότη, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σκάλας πραγματοποίησε με επιτυχία άλλη μια εκδήλωση που αφορά στον κρίσιμο τομέα της υγείας και πρόληψης των πολιτών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις ορμονών αίματος και ψηλάφησης θυρεοειδούς, στο αγροτικό ιατρείο του τοπικού διαμερίσματος Βρονταμά του Δήμου Σκάλας.

Τις εν λόγω εξετάσεις διενήργησε ο δρ. Νεοκλής Κρητικός –Γενικός Χειρούργος, Χειρούργος Θώρακος του Γενικού Νοσοκομείου Μολάων μαζί με τους αγροτικούς ιατρούς κκ. Ελένη Παπαοικονόμου και Γεώργιο Αποστολάκο.

Οι δημότες που συμμετείχαν ανήλθαν περίπου στους 70, ενώ ο Δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωάννης Γρυπιώτης -ο οποίος ήταν παρών και βοήθησε σημαντικά στη διεκπεραίωση των εξετάσεων- διαβεβαίωσε ικανοποιημένος ότι θα πραγματοποιηθούν και στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες εκδηλώσεις προληπτικής ιατρικής σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Στο αγροτικό ιατρείο παρευρέθηκε και η ομάδα του «Βοήθεια στο σπίτι» του δήμου, ενισχύοντας σημαντικά το έργο των ιατρών.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΚΔΕΣ

Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: