Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : 1015

Ταχ. Δ/νση : Σκάλα 23051

ΤΗΛ. : 2735023192 Προς : Μ.Μ.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

FAX. : 2730524032

Email : DHMOS-SKALAS@1499.syzefxis.gov.gr

info@dimsosskalas.gr

Ιστιοσελίδα : dimosskalas.gr

Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου


ΘΕΜΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας και η ΟΝΝΕΔ δια των εκπροσώπων τους αποφάσισαν όπως προσκαλέσουν για να τιμήσουν την Τέως Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Γιαννάκου Μαριέττα, την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας έχει αποφασίσει να την ανακηρύξει Επίτιμο Δημότη του Δήμου Σκάλας σε εκδήλωση την οποία και πρόκειται να προσαρμόσουμε σε ημερομηνία που θα είναι εφικτή για την Κυρία Υπουργό.

Η ημερομηνία που επέλεξε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας και η ΟΝΝΕΔ, χωρίς καν να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους, συμπίπτει με τη διεξαγωγή του καθιερωμένου Καρναβαλιού της Σκάλας, που αποτελεί και την μεγαλύτερη εκδήλωση του Δήμου μας.

Εύχομαι στη Νέα Δημοκρατία και στην ΟΝΝΕΔ την επιτυχία της διοργάνωσης για την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιεί, αλλά θα ήθελα να σας θυμίσω, ότι στη Λακωνία ανήκει και ο Δήμος Σκάλας και θα πρέπει να ενημερώνονται όταν διοργανώνουν τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις, για να μπορούν όλοι οι Δήμοι να συμμετέχουν.

Σε ένδειξη σεβασμού στο τιμώμενο πρόσωπο της κας Υπουργού δεν θα αποσταλούν προσκλήσεις για την εκδήλωση του Καρναβαλιού στους επισήμους ώστε να είναι διαθέσιμοι για την εκδήλωση τιμής της αξιόλογης και μαχήτριας Λάκαινας που έχει προσφέρει στον Νομό μας όσα της έχουν ζητηθεί.

Μετά τιμής

ο Δήμαρχος Δήμου Σκάλας

Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

2 σχόλια:

leimonitis είπε...

Φαίνεται κύριε δήμαρχε ότι ενοχλεί ορισμένους η άνοδος και η προβολή της ΣΚΑΛΑΣ τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν με παντίους τρόπους να ανακόψουν την ανοδική πορεία του δήμου μας.
Εγώ σαν Μιχάλης λέω ότι ,για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ μέσα από το διαδίκτυο όλοι οι Λάκωνες ,και όχι μόνο
Επίσης όλο το πρόγραμμα του καρναβαλιού θα μεταδοθεί και ραδιοφωνικά μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο το ΡΑΔΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑ .
Ότι και να κάνουν η ανοδική πορεία του δήμου ΣΚΑΛΑΣ δεν ανακόπτεται γιατί έχει ανθρώπους που αγαπουν το τόπο τους ,και τοπικούς παράγοντες που πασχίζουν για το καλό του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δήμαρχε, νομίζεις ότι το Καρναβάλι τόσα χρόνια γινόταν για τους κάποιους επισήμους? Λάθος, το καρναβάλι γίνεται για τον απλό πολίτη για να διασκεδάσει και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα του. Και χωρίς επισήμους πάλι το όναμα της Σκάλας θα είναι στο προσκήνιο. Μόνο που ο κόσμος εφέτος κατά πλειοψηφία θα αριστερίζει, καθότι οι ΟΝΕΔΙΤΕΣ θα είναι στη Σπάρτη κατόπιν εντολής. Την επόμενη Κυριακή πρότεινε σε αυτούς τους κυρίους (ΟΝΕΔΙΤΕΣ)να έλθουν να κάνουν τον καρνάβαλο για να ξαναδιασκεδάσουμε.